Hızlı & Öfkeli 5-Rio Soygunu - Son Dakika
Kültür Sanat

Hızlı & Öfkeli 5-Rio Soygunu

Hızlı & Öfkeli 5-Rio Soygunu

VIN DIESEL Ve PAUL WALKER, Hızlı Ve Öfkeli 5'te, Tam Gaz Giden Bu Patlayıcı Serinin Her Bölümünde Oynayan Yıldızların Geri Dönüşüne Liderlik Ediyorlar.

25.04.2011 21:52  Güncelleme: 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vın dıesel ve paul walker, hızlı ve öfkeli 5'te, tam gaz giden bu patlayıcı serinin her bölümünde oynayan yıldızların geri dönüşüne liderlik ediyorlar. Aralarına yeni katılan DWAYNE JOHNSON ile birlikte dünyayı adrenaline boğan seriyi alarak, aksiyonu ve ihtişamı küresel ölçeğe çıkarıyorlar.

Eski polis Brian O'Conner (Walker) Hızlı ve Öfkeli 5'te eski suçlu Dom Toretto (Diesel) ile çok sıra dışı bir yerde ortaklık kuruyor: Kanunun ters tarafında, Brezilya, Rio De Janiero'da. ELSA PATAKY de Johnson'a ve geri dönen favori isimler JORDANA BREWSTER, CHRIS "LUDACRIS" BRIDGES, TYRESE GIBSON, SUNG KANG, GAL GADOT, MATT SCHULZE, TEGO CALDERON ve DON OMAR'a çok hareketli bir soygunda katılıyor.

Sinema severleri 10 yıl önce bir aile kanunu ve sadakatle birbirlerine bağlı Los Angeles yer altı sokak yarışçılarıyla cezp eden seri, sadık izleyicisini günümüze kadar yapılmış en büyük heyecan fırtınasına çıkarıyor.

Kahramanlarımız Miami'nin yarış pistlerinde kalp durduran kapışmalardan, Tokyo serserilerinin tecritli yer altı dünyalarını gözler önüne serdikten ve Birleşik Devletler/ Meksika sınırının altındaki gizli tünellerin içinde roketledikten sonra yeniden işbaşındalar.

Brian ve Mia Toretto (Brewster) onları son gördüğümüzden beri Dom'u hapisten çıkardılar ve kanundan kaçmak için birçok sınırı aştılar. Şimdi Rio'da köşeye sıkışmış hâldeler ve özgürlüklerini geri kazanmak için son bir iş daha çevirmek zorundalar.

Görevleri mi? 100 milyon dolarlık çılgın bir soygun gerçekleştirmek için dostlarının içinden birinci sınıf adamlardan oluşan elit bir ekip toplamak. Dom ve Brian işlerden ilelebet kurtulmak için tek şanslarının kendilerini öldürmek isteyen kötü işadamını (JOAQUIM DE ALMEIDA) sakatlamak olduğunun farkındadırlar. Ama bu sıra dışı müttefiklerin peşindeki tek kişi bu işadamı değildir.

Dik başlı federal ajan Luke Hobbs (Johnson) asla hedefini ıskalamaz. Dom ve Brian'ın peşine düşmekle görevlendirildiğinde onları yakalamak için vurucu ekibiyle birlikte büsbütün bir saldırı planı hazırlar. Ama adamları Brezilya'yı dağıtırlarken Hobbs da iyi adamlarla kötü adamları ayırt edemediğini fark eder. Şimdi avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmelidir… tabii avı bir başkası daha önce indirmezse.

Serinin yetenekli yapım ekibi, yönetmen JUSTIN LIN (Hızlı & Öfkeli, Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı) ve yapımcılar NEAL H. MORITZ (Hızlı ve Öfkeli serisi, Ben Efsane, Yeşil Yaban Arısı, Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı), Vin Diesel (Hızlı ve Öfkeli, Los Bandoleros) ve MICHAEL FOTTRELL (Hızlı ve Öfkeli, Zor Ölüm 4) liderliğinde geri dönüyor.

Ayrıca şu isimlerden oluşan başarılı bir "sahne gerisi" ekibi de seriye katılanların arasında: Görüntü yönetmeni STEPHEN F. WINDON (Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı, HBO kanalının mini dizisi The Pacific), editörler CHRISTIAN WAGNER (Hızlı ve Öfkeli, Görevimiz Tehlike 2), KELLY MATSUMOTO (Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı) ve FRED RASKIN (Hızlı ve Öfkeli, Mumya: Kill Bill serisi), kostüm tasarımcısı SANJA MILKOVIC HAYS (Hızlı ve Öfkeli serisi, Mumya: Ejder İmparatorunun Mezarı), besteci BRIAN TYLER (Hızlı ve Öfkeli Serisi, Rambo) ve uygulayıcı yapımcı AMANDA LEWIS (Hızlı ve Öfkeli, Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı) ve SAMNTHA VINCENT (Hızlı ve Öfkeli). Yapım tasarımcısı PETER WENHAM (Geçmişi Olmayan Adam, Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı) da Hızlı ve Öfkeli 5 için Lin'in ekibine katılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Hızlı & Öfkeli 5-Rio Soygunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement