İclal Aydın, Bodrum'da Kitabını İmzaladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İclal Aydın, Bodrum'da Kitabını İmzaladı

İclal Aydın, Bodrum\'da Kitabını İmzaladı
28.09.2013 13:18

Gazeteci yazar İclal Aydın, ilk romanı 'Bir Cihan Kafes'i Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde imzaladı.

Gazeteci yazar İclal Aydın, ilk romanı 'Bir Cihan Kafes'i Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde imzaladı. İmza turnesinde ilk olarak Bodrum'a gelen Aydın, romanının internette dinlenebilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

İclal Aydın, geçen haziran ayında yayımlanan 'Bir Cihan Kafes' adlı romanını Bodrum'un Ortakent-Yahşi Beldesi'ndeki Midtown Alışveriş Merkezi'ndeki D&R Mağazası'nda imzaladı. Aynı ailenin üç kuşak kadınını, birbirinin kafesi haline gelmiş yalnız üç kadını anlatan romana ve Aydın'a Bodrumluların ilgisi büyük oldu. Aydın, imzaladığı kitabının kasım ayı içinde 'Sesli kitap' olarak internettede olacağını belirterek "50 bin tane basılan kitabım kısa sürede tükendi. 75 bin tane daha basmak için çalışmalara başladık. Okurlarımızın ilgisi gerçekten beni çok mutlu etti" dedi.

Aydın, bundan sonraki imza günlerini İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir, Trabzon ve Adana D&R mağazalarında sürdüreceğini belirtti. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat İclal Aydın, Bodrum'da Kitabını İmzaladı - Son Dakika


Advertisement