Melis Danişmend ve Konukları - Son Dakika
Kültür Sanat

Melis Danişmend ve Konukları

Melis Danişmend ve Konukları

Sevilen şarkıcı Melis Danişmend, konuklarıyla 25 Kasım'da garajistanbul'da.

25.11.2016 21:04

Sevilen şarkıcı Melis Danişmend, konuklarıyla 25 Kasım'da garajistanbul'da...

Etkileyici şarkı sözleri ve samimi sahne performansıyla kemik bir dinleyici kitlesine sahip olan Melis Danişmend, özel konuklarıyla garajistanbul sahnesinde!

Son albümü ve Ev'in yanı sıra eski albümlerinden şarkılara ve sıra dışı cover'lara da yer verecek olan başarılı müzisyenin sahnesine Koray Candemir, Özge Fışkın, Orçun Sünear (Sattas), Nilipek ve sürpriz başka isimler konuk oluyor.

Lise yıllarında okul grubuyla başladığı müzik çalışmalarını 2000'lerin başında üçnoktabir'e katılarak sürdüren, grubun dağılma kararının ardından solo kariyerine başlayan Danişmend, Kasım 2010'da akustik gitar ve piyanonun ağırlıkta olduğu, davulun hiç yer almadığı Daha Az Renk'i yayınladı. 2013'te canlı olarak kaydettiği Biraz Gülmek İstiyordum'u, 2016'da ise ve Ev'i dinleyicilerine sunan Danişmend müzik otoriteleri tarafından kendi şarkılarını yazan en başarılı müzisyenler arasında gösteriliyor.

Daha önce Vizyon, Radikal, Rolling Stone, Sabah ve InStyle gibi gazete ve dergilerde çalışan, bir dönem televizyon ve radyo programları da hazırlayan müzisyenin ayrıca http://melisdanismend.blogspot.com.tr/  adlı bir blog'u bulunmakta.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Melis Danişmend ve Konukları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement