Bilgi Üniversitesi'nde 'Heberler' Rüzgarı Esti! - Son Dakika
Magazin

Bilgi Üniversitesi'nde 'Heberler' Rüzgarı Esti!

Bilgi Üniversitesi\'nde \'Heberler\' Rüzgarı Esti!

'Heberler' programının yaratıcısı, yapımcısı ve diğer üyeleri Bilgi Üniversitesi öğrencileri ile buluştu

23.02.2012 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkmax ekranlarında hafta içi her akşam 19.45'de yayınlanan ve haberciliğe başka bir açıdan bakan 'Heberler' programının sempatik bireyleri, 21 Şubat Salı saat 14.00'de Bilgi Üniversitesi'nde öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Programın yapımcısı Elif Dağdeviren, yaratıcısı Levent Kazak ve ekibin diğer üyeleri, Memet Ali Alabora, Mehmet Serhat Kılıç, Mahir İpek'in yer aldığı buluşmaya katılım oldukça yoğundu. Heberler'den bölümlerin izletilmesiyle başlayan söyleşi, ekibin konuşmalarıyla devam etti ve soru cevaplarla noktalandı. Sosyal mesajların ve mizahi yaklaşımla yapılan göndermelerin çoğunlukta olduğu buluşmada, Levent Kazak programı hazırlarken kendi dertlerinden yola çıktıklarını ve keyif aldıkları bir iş yaptıklarından her konuya rahatlıkla değinebildiklerini söyledi. Memet Ali Alabora ise Bilgi Üniversitesi öğrencilerinden gelen Heberler programı ile ilgili soruyu 'Korku ile büyütülüyoruz ve korku ile yürütülen bir ülke haline geldik. Bu programla korku sınırlarını açarak dünya sınırına yaklaşmaya çalışıyoruz' şeklinde yanıtladı.

Güncel haberlere biraz mizah biraz oyun katarak, hem toplumu olan bitenden haberdar etmek hem de bunu gerçekleştirirken güldürmek amacıyla ortaya çıkmış olan 'Heberler' in İstanbul Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampüsü'nde gerçekleştirdiği söyleşide bol kahkaha, mizah ve biraz da hiciv vardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Bilgi Üniversitesi'nde 'Heberler' Rüzgarı Esti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement