'Caroline' Yüksek Topuk Koşusunda - Son Dakika
Magazin

'Caroline' Yüksek Topuk Koşusunda

\'Caroline\' Yüksek Topuk Koşusunda

Türkiye'de ilk kez düzenlenen 'Runtalya Yüksek Topuk Koşusu'na 'Caroline'i canlandıran Wilma Elles de katıldı.

03.03.2012 12:06  Güncelleme: 13:40

Antalya'daki Runtalya Maratonu kapsamında Türkiye'de ilk kez düzenlenen "Runtalya Yüksek Topuk Koşusu"na katılan kadınlar tam 100 metre boyunca yüksek topuklarının üzerinde koştu. Koşuya katılanlar arasında "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde Caroline karakterini canlandıran Wilma Elles de vardı. Elles, koşuyu 5'inci olarak tamamladı.

HER KADININ TOPUK SESİ FARKLIDIR

Antalya'da bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen Runtalya Maratonu, Türkiye'de ilk defa düzenlenen 'Runtalya Yüksek Topuk Koşusu' ile başladı. Topukları en az 7 santimetre yüksekliğinde ve 1,5 santimetre kalınlığında olan ayakkabıları ile katılabilen kadınlar, hünerlerini sergiledi. Saat 10.00'da TerraCity AVM önünde gerçekleşen 100 metrelik koşu; 'Her kadının topuk sesi farklıdır' temasıyla gerçekleşti.

Koşuya, Kanal D'de yayınlanan "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin kötü kadını Caroline de katıldı. Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine kavuşan Alman oyuncu, 7'si yabancı uyruklu, 20'si şehir dışından olmak üzere toplam 100 kadının yarıştığı koşuyu, 5'inci olarak tamamlayabildi. Caroline'i canlandıran Wilma Elles'e, gazeteciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yüksek Topuk Koşusu'nu Semra İşcen (14 saniye 95 salise) birinci olarak bitirdi ve 3 bin lira kazandı. Yarışta ikinci olan Şükriye Yıldız (15 saniye 70 salise) 2 bin ve üçüncü olan Emine Tuğla Er (16 saniye 5 salise) de 1000 TL'lik ödülün sahibi oldu.

Yüksek Topuk Koşusu'nun ardından bin 600 kişinin katıldığı 4 kilometrelik Halk Koşusu yapıldı. Bu koşunun startı da Terracity AVM önünde verildi ve sporcular güzergah sonrası yarışı yine AVM önünde bitirdi. Derecelendirme yapılmayan Halk Koşusu'nu tamamlayan tüm katılımcılara katılım sertifikası verildi.

Runtalya Maratonu'nda yarın dünyanın dört bir yanından gelen yaklaşık 3 bin 350 sporcu Maraton, Yarı Maraton, 10 kilometre koşusu yapacak. Maratonun ödül töreni ise saat 13.00'de Cam Piramit Maraton Bahçesi'nde gerçekleşecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin 'Caroline' Yüksek Topuk Koşusunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement