İzdivaç Programında Damat Adayı Stüdyodan Kovuldu - Son Dakika
Magazin

İzdivaç Programında Damat Adayı Stüdyodan Kovuldu

Star TV'de yayınlanan 'Hayat Sevince Güzel' adlı izdivaç programının son bölümüne, "Eşime şiddet uyguladım" sözleri üzerine stüdyodan kovulan damat adayı damgasını vurdu.

19.12.2014 14:17  Güncelleme: 17:06

Star TV'de Sinem Yıldız'ın sunduğu 'Hayat Sevince Güzel' adlı izdivaç programının bugünkü bölümüne "Eşime şiddet uyguladım" sözleri üzerine stüdyodan kovulan damat adayı damgasını vurdu.

"EŞİME ŞİDDET UYGULADIM"

Ayşe Hanım'a talip olarak gelen Kenan Bey'e Sinem Yıldız, "23 yıllık evliliğiniz neden bitti? Bu çok önemli" diye sordu.

STÜDYODAKİLER ŞOK OLDU

Kenan Bey de, "Son zamanlarda biraz şiddet uyguladım. Ama iyi niyetli uyguladım" yanıtını verince Sinem Yıldız ve stüdyodakiler şok oldu.

GELİN ADAYI AĞLAMAYA BAŞLADI

Ayşe Hanım, "Yemin ederim bunu anladım" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Damat adayı, Sinem Yıldız'dan ve stüdyodakilerden tepki gördü. Yıldız, "Sizi hemen dışarı almak istiyorum" diyerek damat adayını stüdyodan kovdu.

İzdivaç Programında Damat Adayı Stüdyodan Kovuldu
Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Magazin İzdivaç Programında Damat Adayı Stüdyodan Kovuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • YILDIZCA: PROGRAM SUNUCUSU TAM BİR ŞAKLABAN. DAHA NEZAKETLİ OLMASINI BEKLERDİM DAHA ÖRNEK DAVRANIŞLAR SERGİLEMELİYDİ, ADAM O KADAR ŞİDDET SAHİBİ OLSAYDI POGRAMDA DEĞİL KODESTE OLURDU BU PROGLAR TOPLUMUN AHLAKINI VE PİSİKOLOJİSİNİ BOZUYOR. REYTİNG UĞRUNA TAKLALAR ATACAK HALİNE GELDİNİZ YAZIKLAR OLSUN!!!!!! 43 4 Yanıtla
  • Bilir kişi. : Türkiye cumhuriyetinin kültür erezyonu bu programlar yayından derhal kaldırılmalı. 42 1 Yanıtla
  • muammer: Ulann bi bi tek kadınlar haklı demi nelerr nelerr yapıyolarrr dayağı hakeden bir sürü kocasını aldatan kadınlar var onlara ne diceksnizzzz 15 4 Yanıtla
  • barış savaş: milletin unuttuğu bir şey var dayak cennnetten çıkma :D ama ne olursa olsun adamıda bir dinleselerdi :) 7 1 Yanıtla

Advertisement