Huzur Sokağı Dizisi Bu Sezon Da İddialı - Son Dakika
Magazin

Huzur Sokağı Dizisi Bu Sezon Da İddialı

Huzur Sokağı Dizisi Bu Sezon Da İddialı

ATV'nin 'Huzur Sokağı'nın yeni sezon bölümleri çekilmeye başlandı. İşte setten notlar:

05.09.2013 06:03  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV'nin cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi 'Huzur Sokağı'nın yeni sezon bölümleri çekilmeye başlandı. Biz de önceki gün dizinin setine konuk olduk. Sarıyer'deki sette telaş hakimdi; görevliler koşuşturup duruyordu. İşte setten notlar:

ARALARI ÇOK İYİ

Sete girdiğimizde bizi karşılayan ilk isim; dizinin 'Şükran'ı Sinem Öztürk oldu. Arabasından inen ünlü oyuncu, "Bu sezon izleyicileri çok heyecanlı bölümler bekliyor; kimse ekran başından kalkamayacak" dedi.

Hazırlanmak için makyaj odasına geçen Sinem Öztürk, burada Güven Hokna ve İpek Özkök ile bir araya geldi. Birbirlerine sarılıp yeni sezon için 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulunan oyuncular, koyu sohbete daldı.

Diziye ara verildiği dönemde neler yaptıklarını birbirlerine anlatan oyuncular; hazırlanırken de hem birbirlerine, hem de set çalışanlarına yardımcı oldu. Makyaj yapılırken birbirlerine fikir verdiler, saçlarını kuaförle birlikte yaptırdılar.

Daha sonra yanlarına dizinin 'Feyza'sı Selin Demiratar da geldi. Çok iyi anlaşan set ekibi, Demiratar'ı da keyifli bir şekilde karşıladı. Demiratar, "İzleyicileri yine çok güzel bölümler bekliyor. Bizi merakla takip edecekler" dedi. Yeniden bir arada olmaktan çok mutlu olduklarını söyleyen oyuncular; bir yandan kostüm deneyip diğer yandan kahve içti.

SOHBETE DOYAMIYORUZ

Güven Hokna, sette genç oyuncuların ablası gibi olmuş. Herkes ona bir şeyler danışıyor. Birlikte keyifle sohbet eden oyuncuları; sahne çekimlerinin başladığını haber veren görevlinin sözleriyle bir telaş sardı. Oyuncular, "Uzun süredir görüşmediğimiz için birbirimizle sohbet etmeye doyamıyoruz" diyerek son hazırlıklarını yaptılar.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Huzur Sokağı Dizisi Bu Sezon Da İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement