Gaziantep'te Şebnem Ferah Coşkusu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'te Şebnem Ferah Coşkusu

Gaziantep\'te Şebnem Ferah Coşkusu
10.07.2010 14:17  Güncelleme: 14:49

GAZİANTEP'te, 'Fanta Gençlik Festivali' kapsamında sahneye çıkan Şebnem Ferah, Ceza ve TNK grubu, hayranlarını coşturdu.

GAZİANTEP'te, 'Fanta Gençlik Festivali' kapsamında sahneye çıkan Şebnem Ferah, Ceza ve TNK grubu, hayranlarını coşturdu.

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen festival kapsamında Şebnem Ferah, Ceza ve TNK grubu, Gaziantep Üniversitesi kampüsünde hayranlarıyla bir araya geldi. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği konserde, rock şarkıcısı Şebnem Ferah, 4.5 yıl aradan sonra çıkardığı 'Benim Adım Orman' albümünden ve eski albumlerinden şarkılarla alkış aldı. Festivalde rap şarkıcısı Ceza ve 2004'de düzenlenen 'Fanta Genç Yetenekler Arıyor' yarışmasında birinci olan rock grubu TNK de sürprizlerle dolu sahne şovlarıyla gençleri coşturdu.

Bu yılki Fanta Stage yarışmasının birincisi Ozan Ünlü de festivalde canlı performans sergiledi.

Zeki GÜNAY/GAZİANTEP, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Gaziantep'te Şebnem Ferah Coşkusu - Son Dakika


Advertisement