Gözleri Yönetmen Koltuğunda - Son Dakika
Magazin

Gözleri Yönetmen Koltuğunda

Gözleri Yönetmen Koltuğunda

Hollywood'un ünlü oyuncuları, teker teker yönetmenlik konusunda şanslarını deniyor.

04.03.2012 06:03

BEN STILLER

Usta komedyen, kariyeri boyunca 4 sinema filmi yönetti. Bunlardan biri de 1994'te vizyona giren 'Reality Bites'tı. Stiller şu anda, 'The Secret Life of Walter Mitty' filminin çekimleriyle uğraşıyor.

ANGELINA JOLIE

Aksiyon filmlerinin aranılan oyuncusu Angelina Jolie de filmi olan oyuncular kervanına katıldı. Jolie'nin geçtiğimiz yıl çekimlerini tamamladığı 'Kan ve Bal Ülkesinde' isimli filmi birçok festivalden ödülle döndü. Jolie, yeni film projeleri olduğunu söylüyor.

BEN AFFLECK

Ünlü oyuncu, 'Argo' filmiyle geçtiğimiz yıl üçüncü kez yönetmen koltuğuna oturdu. Sık sık bundan sonraki yıllarda hayatını bir yönetmen olarak sürdürmek istediğini dile getiren Affleck; daha önce 'Gone Baby Gone' ve 'The Town' isimli filmleri yönetmişti.

GEORGE CLOONEY

George Clooney, yavaş yavaş kariyerini bir yönetmen olarak sürdürme yoluna giriyor. Kariyeri boyunca 5 film yöneten Clooney, ilk kez yönetmen koltuğuna 2002 yılında çektiği 'Confessions of a Dangerous Mind' ile oturdu. Clooney'nin yönettiği 'Ideas of March-Zirveye Giden Yol', birçok film festivalinde gösterildi.

ROBERT PATTINSON

Twlight serisiyle ünlenen Robert Pattinson, yer aldığı her projede başarısıyla ilgi odağı olmayı başarıyor. Ünlü aktör, geçtiğimiz günlerde verdiği bir töportajda yönetmenlik konusunda eğitim almaya başladığını ve en kısa süre içinde kendi filmini çekmek istediğini söyledi.

CHARLIE CAPLIN'DEN BERİ TREND

Oyunculuktan sonra yönetmenliğe geçen isimlerden en ünlüsü Charlie Chaplin. Son dönemde bu akım Clint Eastwood ile gündeme geldi. Sean Penn, Robert Redford ve Julie Delpy de yönetmenlik yapan oyuncular arasında yer alıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Gözleri Yönetmen Koltuğunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement