İnternetteki Fotoğraflarıyla Taciz Edilen Filiz Taçbaş Psikolojik Tedavi Görmeye Başladı - Son Dakika
Magazin

İnternetteki Fotoğraflarıyla Taciz Edilen Filiz Taçbaş Psikolojik Tedavi Görmeye Başladı

İnternetteki fotoğraflarının kaldırılması için anlaştığı kişilerin kendisini taciz ettiğini söyleyen ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, psikolojik tedavi gördüğünü anlattı.

16.06.2017 15:03  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, internetteki fotoğraflarının kaldırılması için bilgisayar uzmanları ile anlaşmıştı. Uzmanlar anlaşmaya bağlı kalmayıp Taçbaş'ı taciz edince olay mahkemeye taşındı. Sanıkların beraat etmesiyle baygınlık geçiren oyuncu psikolojik tedavi gördüğünü söyledi.

"BENİ FİZİKİ OLARAK DA TACİZ ETMİŞLERDİ"

Yıllar önce verdiği pozları internetten kaldırmaları için anlaştığı bilgisayar uzmanlarının kendisini taciz ettiğini ve senet imzalattığını ancak davadan beraat etmeleri üzerine baygınlık geçirdiğini anlatan oyuncu, "İtiraz ettik, kabul edildi. O adamlar tekrar yargılanacaklar. Bir de utanmadan beni fiziki olarak taciz etmişlerdi. İnşallah cezalarını çekecekler. Bu olaydan sonra psikolojim bozuldu. Doktor kontrolünde ilaçlarla ayakta duruyorum. Psikolojik tedavi gördüm" dedi.

EKRANLARA DÖNMEK İÇİN KALİTELİ PROJE BEKLİYOR

Taçbaş, iyi proje olmadığı için ekrandan uzak kaldığını belirtip, "Senaryolar aşağı yukarı aynı. Kimin eli kimin cebinde olmayan dizilerle dolu ekranlar. Aile sıcaklığını anlatan o sıcak hikayeler yok artık. Diziler git gide yozlaşıyor, o yüzden dizi izlemiyorum" yorumunu yaptı.

İnternetteki Fotoğraflarıyla Taciz Edilen Filiz Taçbaş Psikolojik Tedavi Görmeye Başladı

Son Dakika Magazin İnternetteki Fotoğraflarıyla Taciz Edilen Filiz Taçbaş Psikolojik Tedavi Görmeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement