Murat Boz'dan Yeni Klip "Soyadımsın" - Son Dakika
Magazin

Murat Boz'dan Yeni Klip "Soyadımsın"

Murat Boz\'dan Yeni Klip "Soyadımsın"

Derya Katmer ve üniversite öğrencisi Serkan Anaç, Murat Boz'un son albümünün 6. klibi "Soyadımsın" da ünlü sanatçıya eşlik etme şansını yakaladı.

10.05.2012 10:48

İpana 2012 Yildizlari kampanyasi dahilinde 250.000 basvuru sonucunda secilen Derya Katmer ve Serkan Anac unlu sarkici Murat Boz'un Soyadimsin adli sarkisina cektigi klipte oynama sansini yakaladi.

Klip yayina girdigi andan beri sosyal medyada buyuk ilgi gordu ve en cok konusalan konu oldu.

İpana'nın kampanya sözcüsü Murat Boz da en az sesi kadar kendine olan güveninin de "Yıldız" olmasında büyük payı olduğunun altını çizerken, kendine olan güvenin arkasında ise çoğu zaman bembeyaz, ışıl ışıl bir gülüşün yattığını belirtti. Murat Boz'a "Soyadımsın" klibinde eşlik eden iki şanslı aday da çekimler boyunca bembeyaz içten gülümsemeleriyle herkesin beğenisini kazandı.

Senaryosu, İpana 3 Boyutlu Beyazlık reklamının senaryosuna paralel olarak yazılan klipte trende karşılaşan iki gencin birbirlerinin gülüşünden etkilendikleri sahnelere yer verildi.

Çekimlerden arta kalan zamanda ünlü sanatçıyla sohbet etme imkanı da yakalayan şanslı ikili, Murat Boz'un enerjisi sayesinde klip boyunca heyecanlarını yendiklerini ve inanılmaz bir deneyim yaşadıklarını

belirtti.

Yarışmaya katılan 250.000 kişi arasından etkileyici gülümsemeleriyle seçilen İpana 2012 yıldızları ekranlardan ve konserlerinden takip ettikleri ünlü sanatçıyla birebir tanışma fırsatı yakalamakla kalmayıp, hayatları boyunca anlatacakları bu özel anı da hafızalardan silinmeyecek bir kliple ölümsüzleştirmiş oldular.

Murat Boz'un İpana 2012 Yıldızları ile çektiği Soyadımsın klibini İpana'nın Facebook sayfasından izleyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Murat Boz'dan Yeni Klip 'Soyadımsın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement