"Omü Medya Ödülleri" Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Magazin

"Omü Medya Ödülleri" Sahiplerini Buldu

"Omü Medya Ödülleri" Sahiplerini Buldu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "OMÜ Medya Ödülleri" töreninde, üniversite öğrencileri tarafından seçilen en'ler ödüllerini aldı.

27.02.2013 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "OMÜ Medya Ödülleri" töreninde, üniversite öğrencileri tarafından seçilen en'ler ödüllerini aldı.

OMÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Vali Hüseyin Aksoy'un yanı sıra OMÜ Rektör Yardımcıları, akademik personel ve öğrenciler katıldı. Gecede bir konuşma yapan Vali Hüseyin Aksoy, Samsun'un Türkiye'nin önemli kentlerinden birisi olduğunu belirterek, "Samsun Cumhuriyetimizin kuruluşuna ve kurtuluşa giden yolda ilk adımın atıldığı bir kent. Yeni kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı bir kent ve bu İlkadım kentinde Ondokuz Mayıs Üniversitemiz kurulduğu günden itibaren eğitim ve öğretimine devam ediyor. 42 bine yakın öğrencisi ve güçlü bir eğitimci kadrosuyla Türkiye'nin önemli üniversitelerinden birisidir" dedi.

Ödül töreninde en iyi dizi TRT'de yayınlanan Şubat dizisi seçilirken, başrol oyuncusu Alican Yücesoy ödülünü Vali Hüseyin Aksoy'un elinden aldı. En iyi müzik grubu Zakkum ödüle layık görülürken, ödülünü İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş verdi. En iyi spor haberi ödülüne Figen Civan layık görülürken, ödülünü OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu'nun elinden aldı. En iyi talkshow ödülüne Beyazıt Öztürk seçilirken, ödülünü OMÜ Genlik Kulübü Akademik Danışmanı Prof.Dr. Metin Eker verdi.

En iyi haber bülteni sunucu ödülüne Nazlı Öztarhan, en iyi çıkış yapan sanatçı ödülüne Aynur Aydın, en iyi fotoğrafçı ödülüne Mehmet Turgut, en iyi magazin programı ödülüne D Magazin, en iyi yazar ödülüne Canan Tan seçildi. En iyi tartışma programına merhum Mehmet Ali Birand'ın sunduğu 32. Gün, en iyi Türk halk müziği sanatçısı ödülüne Sümer Ezgü, en iyi erkek oyuncu ödülüne Erkan Petekkaya, en iyi eğitim programı ödülüne Üniversite Medya programı ile Görkem İldaş, en iyi spor programı ödülüne Maraton, en iyi kültür programı ödülüne Oylum Talu'nun sunduğu Son Baskı, en iyi komedi dizisi ödülüne İşler Güçler, en iyi radyo programı ödülüne Best FM, en iyi spor spikeri ödülüne Atakan Kurt, en iyi spor yorumcusu ödülüne Tümer Metin, en iyi Türk sanat müziği sanatçısı ödülüne Mustafa Keser, en iyi kadın oyuncu ödülüne Wilma Elles, en iyi erkek yardımcı oyuncu ödülüne İşler Güçler dizisinde oynayan Sadi Celil Cengiz, en iyi virtiöz ödülüne Mine Cangal, en iyi çıkış yapan single ödülüne Emine Sandal, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüne Yalan Dünya dizisindeki Gupse Özay, en iyi sporcu ödülüne Burcu Çetinkaya, en iyi erkek sanatçı ödülüne Soner Sarıkabadayı, en iyi kadın şarkıcı ödülüne Işın Karaca, en iyi yapımcı ödülüne Seyhan Müzik, en iyi prodüktör ödülüne Erdem Kınay, en iyi kısa film ödülüne Alp Kamber, en iyi klip yönetmenliği ödülüne Tamer Aydoğdu seçildi.

Onur ödülleri kategorisinde ise Türk Sineması Onur Ödülü'ne Mahmut Hekimoğlu, Tahsin Tuncalı Onur Ödülü'ne Erkan Yol aç, OMÜ Onur Ödülü'ne Şehrazat, Gençlik Kulübü Onur Ödülü'ne İrem Sak ve Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne Halit Akçatepe layık görüldü. Ünlüler ödüllerin yanında ayrıca OMÜ'lü öğrenciler tarafından kendilerine ait olan karikatürlerde verildi. Ayrıca gecede Soner Sarıkabadayı, Sümer Ezgü, Mustafa Keser ve Emine Sandal şarkılarıyla öğrencileri coşturdu. Ödül töreni sonrası pasta kesildi, ardından OMÜ öğrencilerin oyları ile seçilen ünlüler, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 'Omü Medya Ödülleri' Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement