Prens Harry ve Meghan Markle, eski çete üyelerinin kurduğu fırında ekmek pişirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Prens Harry ve Meghan Markle, eski çete üyelerinin kurduğu fırında ekmek pişirdi

26.06.2020 09:55  Güncelleme: 09:57

İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak Los Angeles'a yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, eski çete üyelerinin çalıştığı bir fırında çete üyeleriyle ekmek pişirdi.

İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak Los Angeles'a yerleşen Prens Harry (35) ve eşi Meghan (38), eski çete üyelerinin çalıştığı fırını ziyaret etti. Los Angeles'ta 18 milyon değerinde bir malikanede yaşayan ünlü çift, yardım kampanyası kapsamında Homeboy adlı fırın ve kafeterya işletmesinde ekmek pişirdi.

ESKİ ÇETE ÜYELERİNİN TOPLUMA KAZANDIRILMASI HEDEFLENİYOR

Ünlü çift, çalışanlarla birlikte ekmek pişirip yiyecek hazırlarken, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Homeboy işletmesi genelde suç örgütlerinden ayrılan çete üyelerinin, topluma yeniden kazandırma amacı güden bir işletme olarak biliniyor.

Prens Harry ve Meghan eski çete üyelerinin kurduğu fırında ekmek pişirdi
Prens Harry ve Meghan eski çete üyelerinin kurduğu fırında ekmek pişirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Prens Harry ve Meghan Markle, eski çete üyelerinin kurduğu fırında ekmek pişirdi - Son Dakika


Advertisement