Tolgahan Sayışman'ın 48 yaşındaki kayınvalidesi Albana Abazi, güzelliğiyle olay oldu - Son Dakika
Magazin

Tolgahan Sayışman'ın 48 yaşındaki kayınvalidesi Albana Abazi, güzelliğiyle olay oldu

Tolgahan Sayışman'ın eşi Almeda Abazi'nin kardeşi İlda Abazi, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli basketbolcu Kenan Sipahi ile Çırağan Sarayı'nda dünyaevine girdi. Tolgahan Sayışman'ın kayınvalidesi 48 yaşındaki Albana Abazi ise güzelliğiyle herkesi büyüledi.

30.07.2021 18:56  Güncelleme: 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavut asıllı Türk model ve oyuncu Almeda Abazi'nin kardeşi İlda Abazi, Fenerbahçeli basketbolcu Kenan Sipahi ile evlendi.

DÜĞÜNDEN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Almeda Abazi, kardeşinin düğününden fotoğrafları "Sizi çok seviyorum canlarım, bir ömür boyu mutluluklar" notuyla paylaştı. Uzun süredir birlikte olan Kenan Sipahi-İlda Abazi çiftini, mutlu günlerinde ailesi ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

 <a class='keyword-sd' href='/tolgahan-sayisman/' title='Tolgahan Sayışman'>Tolgahan Sayışman</a>'ın 48 yaşındaki kayınvalidesi Albana Abazi, güzelliğiyle olay oldu

SAYIŞMAN'IN KAYINVALİDESİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Çiftin nikah şahitliğini üstlenen oyuncu Tolgahan Sayışman'ın, kayınvalidesi Albana Abazi ile düğünde verdiği poz ise sosyal medyada gündem oldu. Hem damadı hem de 29 yaşındaki kızı Almeda Abazi ile fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan 48 yaşındaki Albana Abazi, güzelliği ile adından söz ettirmeyi başardı. Sosyal medya kullanıcıları, tescilli güzel Almeda Abazi'nin annesi Albana Abazi için 'Süper kayınvalide' şeklinde övgü dolu yorumlar yaptı.

Tolgahan Sayışman'ın 48 yaşındaki kayınvalidesi Albana Abazi, güzelliğiyle olay oldu

2017'DE EVLENDİLER

Tolgahan Sayışman (39) ile 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli seçilen oyuncu Almeda Abazi, 2017'de Los Angeles'ta nikah masasına oturmuşlardı. Mutlu bir evlilikleri olan ve 2019'da ilk çocukları Efehan'ı kucaklarına alan ünlü çiftin, geçtiğimiz ay da Alina adını verdikleri kızları dünyaya gelmişti.

Tolgahan Sayışman'ın 48 yaşındaki kayınvalidesi Albana Abazi, güzelliğiyle olay oldu
Tolgahan Sayışman ve kayınvalidesi Albana Abazi'nin fotoğrafı olay oldu
Tolgahan Sayışman\'ın 48 yaşındaki kayınvalidesi Albana Abazi, güzelliğiyle olay oldu
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Tolgahan Sayışman'ın 48 yaşındaki kayınvalidesi Albana Abazi, güzelliğiyle olay oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement