Ümit Okur Rolü İçin Golf Dersleri Alıyor - Son Dakika
Magazin

Ümit Okur Rolü İçin Golf Dersleri Alıyor

Ümit Okur Rolü İçin Golf Dersleri Alıyor

Şu sıralar vaktinin büyük bölümünü golf sahalarında geçiren ünlü oyuncu Ümit Okur'u görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Gerçek ise kısa sürede ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

12.03.2023 23:21  Güncelleme: 23:26

Oyuncu Ümit Okur, yakın arkadaşı olan iş insanı Mehmet Aygün'ün sahibi olduğu Antalya Belek'teki Cullinan Golf Club'te bulunan dünyaca ünlü golf hocalarından dersler almaya başladı.

Yaz aylarında Antalya çekilecek olan Türk-Rus ortak yapımı sinema filmi "DAVAY DAVAY' projesinde golf tutkunu bir iş insanı canlandıracak olan oyuncu Ümit Okur, rolünün inandırıcı olması için haftanın yedi günü golf oynadığını söyledi.

Okur, "Golf müthiş bir oyun hem spor yapıyorsun hem de doğayla iç içe temiz havanın tadını çıkarıyorsun daha ne olsun bu kadar zevkli olduğunu bilseydim daha önceden bu spora başlardım" dedi.

"DAVAY DAVAY" Filminin Konusu

Rusya'daki en azılı mafya liderinin biricik kızının, bekarlığa veda partisi için birbirinden güzel 9 arkadaşıyla Rusya'dan Antalya'ya geldikten sonra yaşadıkları çılgın olayları konu alan film; etkileyici aşk hikayesinin yanı sıra seyirciye heyecan dolu aksiyon sahnelerini vaad eden müthiş bir komedi. Bazı sahneleri Rusya'da çekilecek olan filmin oyuncu kadrosunda yabancı aktör ve aktrisler de olacak. Galası Moskova'da 2024 Şubat ayında yapılacak film; başta Rusya ve Türkiye olmak üzere Azerbeycan, Kazakistan ve diğer Türki Cumhuriyetleri, Dubai, Katar, Mısır, Lübnan, Fas, Tunus gibi Arap ülkelerinde sinemalarda gösterime girecek.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Ümit Okur Rolü İçin Golf Dersleri Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement