Ünlü Manken Sara Sampaio'dan Çok Konuşulacak Çıkış: Çıplaklıkla Aram İyidir - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ünlü Manken Sara Sampaio'dan Çok Konuşulacak Çıkış: Çıplaklıkla Aram İyidir

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Portekizli manken Sara Sampaio verdiği röportajda çok konuşulacak bir çıkış yaptı. Sara, "Çıplaklıkla aram iyidir. Bir kadın ateşli olmak isteyince 'Hayır bunu yapamazsın' diyorlar" dedi.

26 yaşındaki Portekizli manken, "Modellerden sevimli ve sessiz olmaları beklenir. Ağzımızı açtığımızdaysa genelde zor, inatçı ve baş belası olarak görülürüz" cümleleriyle şaşırttı.

"İKİ YÜZLÜLÜK"

Çıplaklıkla arasının iyi olduğunu da söyleyen Sampaio, "Herkes eşitlik istiyor fakat bir kadın ateşli hissetmek istediğinde 'Hayır, bunu yapamazsın' deniyor. Bu iki yüzlülük değil midir?" çıkışını yaptı.

Ünlü Manken Sara Sampaio'dan Çok Konuşulacak Çıkış: Çıplaklıkla Aram İyidirÜnlü Manken Sara Sampaio'dan Çok Konuşulacak Çıkış: Çıplaklıkla Aram İyidir
Ünlü Manken Sara Sampaio'dan Çok Konuşulacak Çıkış: Çıplaklıkla Aram İyidir