Zeynep Casalini Ticarette Hız Kesmiyor - Son Dakika
Magazin

Zeynep Casalini Ticarette Hız Kesmiyor

Zeynep Casalini Ticarette Hız Kesmiyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü sanatçı Zeynep Casalini, açtığı yeni restoranla ticarette hız kesmediğini gösterdi.

16.03.2015 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü sanatçı Zeynep Casalini, açtığı yeni restoranla ticarette hız kesmediğini gösterdi.

Bitez Mahallesi'nde 'Gravilya Kahve ve Yemek Evi' adlı işletmeyi hizmete sunan Zeynep Casalini ve eşi Tahsin Berk, mekanlarının açılışını düzenledikleri kokteyle yaptı. Çiftin yeni mekanında, kızları Dafne ile Ceren de annelerini bir an olsun yalnız bırakmadı. Birçok ev yemeğinin bulunacağı restoranda, Zeynep Casalini kendi menüsü olan vejetaryen yemeklerini müşterilere sunacak.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü pop sanatçısı Casalini, "Bitez'de bahçe içinde açtığımız çok güzel bir restoran. 5 dönüm içerisinde bir mekan burası. Üst katında yaşıyoruz, alt katını ise işletiyoruz" ifadelerin kullandı.

TURNELERE DEVAM

Ticaretle uğraşmasının müziğe engel olmadığını ve açılışın ardından konser turnelerine çıkacağını ifade eden Casalini, "Konserlerim devam ediyor. Bursa, İzmir, Ankara, İstanbul gibi birçok şehirde konserim var. Bir yandan çocuk, bir yandan restoran ve konserler devam ediyor. Çocuk da yapıyorum, kariyer de. 3 işi bir anda götürmek biraz yorucu ama güzel. Hayat durarak değil de hareket ederek güzel. Ben de hareketi seven biri olarak çok mutluyum" dedi.

KEREMCEM SETTE, EŞİ BODRUM'DA

Ünlü oyuncu ve sanatçı Keremcem'in eşi Seda Güven de açılışa gelen isimler arasındaydı. Yakın Dostu Casalini'yi yalnız bırakmayan Güven, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Eşi Keremcem'i İstanbul'da bırakarak Bodrum'a geldiğini belirten Güven, "Çok güzel bir mekan açmışlar. Çok samimi ve sıcak bir ortam, yazın eşim Keremcem ile beraber Bodrum'a geliyoruz. Bundan sonra sık sık uğrayacağımız bir mekan olacak" dedi.

Kurtseyit ve Şura'dan sonra dizilerde yer almayan Seda Güven, ekranlara yeni bir projeyle döneceğini belirterek, "Yeni görüşmelerimiz var. Yeni bir proje var, onu değerlendiriyorum. Net bir proje yok" dedi.

"EVLİLİK HARİKA GİDİYOR"

Güven, evliliği hakkında ise şöyle konuştu:

"Keremcem ile evliliğimiz harika gidiyor. Şu anda sette o çok yoğun çalışıyor, gelemedi. Ben de tek başıma geldim Bodrum'a. Keremcem'in ailesi burada yaşadığı için ben de onlarla beraber kalıyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Zeynep Casalini Ticarette Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement