ANAMOB 2026 – 5. Anadolu Mobilya Fuarı, 7–11 Ekim 2026 tarihlerinde Kayseri’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek. 20 bin metrekarelik stand alanında yüzde 100 doluluğa ulaşan fuar; 125 katılımcı, 140’tan fazla marka ve güçlü uluslararası alıcı katılımıyla mobilya ticaretinin önemli buluşmalarından birine hazırlanıyor.
Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen MOSDER Business, mobilya sektörünün üretim, tasarım, tedarik ve ihracat alanındaki tüm paydaşlarını Antalya'da bir araya getirdi. 5-7 Aralık 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlik, sektörün lider markaları, tedarikçileri, yatırımcıları ve profesyonellerini buluşturdu.
İki sene önce 30 bin TL'ye aldığı koltuk takımı çöken bir vatandaş, koltuğun altını açtığında farklı tahta parçalarının birleştirilerek imal edildiğini görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Görüntüler sosyal medyada tepki topladı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Şaban Çopuroğlu; her Salı gelenek haline getirdiği 'Salı Sanayici Günü' buluşmalarına bugün de Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği'nde (KAYMOS) devam etti.
Türkiye'nin öncü mobilya sektörü, estetik ve sürdürülebilirliği buluşturan vizyonunu FDI – Furnishings Design Istanbul Tasarım Fuarı'nda dünyaya tanıtmaya hazırlanıyor. Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Davut Karaçak, Türk mobilyasının 25 – 27 Eylül 2025 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek fuarda güçlü bir şekilde temsil edileceğini açıkladı.
Bir vatandaş, satın aldığı koltuğun içinde kavak ağacı, sunta ve çöp sünger kullanıldığını görünce tepki gösterdi. ''Limon kasası mı bu?'' diyerek sitem eden vatandaş, düşük fiyatın nedeninin kalitesiz malzemeler olduğunu belirtti.
Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği'nde Mehmet Yalçın, yapılan genel kurulda başkan seçildi.
Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği'nde başkanlık için iki aday yarışıyor. Seçim başladı.
Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) üye toplantısı gerçekleştirildi.
Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) üyelerinin imza toplayarak seçim talebine kayıtsız kalan yönetime, seçim kararı alınana dek yönetimsel olarak borçlanma ve üye işlemleri başta olmak üzere birçok yetkisine tedbir kararı verildi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın'ı, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) yönetimi de ziyaret etti.
Zamlar mobilyada da hissediliyor. Ortalama bir koltuk takımı 8 bin liradan 18 bin liraya çıktı. Türkiye gazetesinin haberine göre sıfırdan bir ev döşemek için 80 bin TL'ye gözden çıkarmak gerekiyor.
Son dakika haberine göre Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) tarafından geçtiğimiz günlerde sel felaketinin yaşandığı Kastamonu için toplanan 13 tır dolusu yardım, dualarla bölgeye uğurlandı.
Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) tarafından sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'ya mobilya ve ev eşyası gönderildi.
Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS), geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketi nedeniyle Kastamonu'ya 1 tır mobilya yardımında bulundu.
Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Türkiye'nin mobilya ihtiyacının yarıdan fazlasını karşılayan Kayseri'den, yılın 10 ayında 75'ten fazla ülkeye 567 milyon dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.