Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen "Dijital Habercilik ve Medya Çalıştayı"nda konuşan Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek, "Ortadoğu coğrafyasında gazeteci olmak" başlıklı sunumunda bölge haberciliğinin yapısal sorunlarına dikkat çekti. Çiçek, Ortadoğu'ya dair haber üretiminde en büyük problemin bölgeyi yeterince tanımamak ve dış kaynaklı bakış açılarına bağımlı kalmak olduğunu vurguladı.
TİGAD öncülüğünde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Kulis TV desteğiyle 18-21 Aralık 2025 tarihleri arasında Şanlıurfa'da dijital medya çalıştayı ve kültür gezisi düzenleniyor. Programın gerçekleşen ilk gününde Türkiye'nin dört bir yanından yaklaşık 150 gazeteciyi bir araya geldi. Program kapsamında 19 Aralık Cuma günü Şanlıurfa Harran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Büyük Amfi Salonunda "Dijital Habercilik ve Medya" konulu çalıştay düzenlendi.
Nilüfer Belediyesi, kentin spor vizyonunu ve geleceğe dair stratejik yaklaşımını ortaya koyan Nilüfer Spor Manifestosu'nu düzenlediği özel bir geceyle kamuoyuna duyurdu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kayseri'ye gelişinin 106'ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, Kayseri'nin milli mücadelede üstlendiği tarihi role dikkat çekti.
Türkiye'nin 70 ilinden 120'yi aşkın gazeteci, Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği tarafından 18–21 Aralık 2025 tarihleri arasında Şanlıurfa'da düzenlenecek Dijital Habercilik ve Medya Çalıştayı'nda bir araya gelecek.
Bahçelievler'de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencileri beyaz önlüklerini giyerek hekimliğe ilk adımlarını attı. Törende, öğrencilere özel hediyeler verildi ve meslek ahlakına vurgu yapıldı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, üreticiye verdikleri desteklerin durmadan devam edeceğini belirterek, "Bizi çalışmak ve üretmek kurtarır. Zenginliğimiz ne kadar artarsa huzurumuz ve barışımız o kadar artar" dedi.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.