AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Politika

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe İstişare Toplantısı Yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe İstişare Toplantısı Yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, çözüm sürecinde 'Bir şeyler verildi, bir şeylerden vazgeçildi' şeklindeki eleştirilerin doğru olmadığını kaydederek, "Verilen bir şey yok."

24.03.2013 01:15

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, çözüm sürecinde 'Bir şeyler verildi, bir şeylerden vazgeçildi' şeklindeki eleştirilerin doğru olmadığını kaydederek, "Verilen bir şey yok. Sadece taşlar yani olması gereken devlet yapısı yerine oturuyor" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe İstişare Toplantısı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Partili belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla il binasında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, çözüm süreci ile ilgili yaptığı konuşmasında, sürecin sorunsuz bir şekilde ilerlediğini kaydetti. Türkiye'de belirli bir kesimin 30 yıldan beridir ülkeyi bölmek için çaba sarf ettiğinden bahseden Ürün, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kendisini bu memleketten ayrı gören bir kısım zihniyet bu ülkeyi bölmek için 30 senedir çalışıyor ve bunu da açıkça ilan ediyorlardı. Geçtiğimiz hafta ise açıkça ilan ettiler ki biz bu işi başaramadık. Bu ülkeyi bölemiyoruz. Kendi tabirleriyle savaşıyorlardı, savaşmaktan da yoruldular. Silahlarımızı alıp terk ediyoruz burayı dediler. PKK terör örgütü ülke sınırlarına çıkma konusunda ki kararının sebebi bu milletin her kesimi ile bu işe hayır demesidir. Hayır dediğini de AK Parti'nin arkasında durmak sureti ile yapmıştır. Çözüm sürecini AK Parti bir kısım düzeltme operasyonları ile belli bir noktaya kadar getirmişti. İnşallah nihai sürecin noktası geçtiğimiz hafta koyuldu. Bazıları bizim neyin karşılığında bu süreç içerisinde bu noktayı elde ettiğimiz konusunda bizleri sorgulamaktadırlar. Daha doğrusu ne verdinizde böyle oldu? Ne verdinizde Apo bu hale geldi? Ne verdinizde silahlı terör örgütü bu ülkeyi terk ediyor? Siz buna neleri sattınız? Bu sorgulama siteminin şekli, tavrı yanlış. Aslında verilen bir şey yok. Sadece taşlar yani olması gereken devlet yapısı yerine oturuyor" dedi.

"BAŞARININ SIRRI MİLLETE HİZMET ETME ANLAYIŞINDAN GEÇİYOR"

İsrail'in Mavi Marmara saldırısından dolayı Türkiye'den özür dilemesi konusuna da değinen Ürün, bunun Türkiye'nin uluslararası arenadaki en büyük başarılarından birisi olduğunu söyledi. Ürün, başarının sırrının millete hizmet etme anlayışından geçmesi olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise göreve geldikten sonra geçen 4 yıl içerisinde yapılan yatırımlardan bahsederek, 2013 yılında gerçekleştirecekleri projeleri söyleyerek, Afyonkarahisar'da 18 mahallenin alt yapısını yenileyeceklerini söyledi. Afyonkarahisar'da ayrıca 11 milyon TL harcayarak hayata geçirmeyi düşündükleri modern pazar yeri içinde ihale sürecinin devam ettiğini dile getiren Başkan Çoban, proje bitimi ile Afyonkarahisarlıların 20 bin metre kare kapalı alana sahip bant sistemi, otoparkı ve asansörü olan bir pazar yerine kavuşacaklarını da söyledi. Toplantının ikinci kısımın da ise ülke gündemi değerlendirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement