AK Parti Artvin Milletvekili Adayı Faruk Çelik Murgul'da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Politika

AK Parti Artvin Milletvekili Adayı Faruk Çelik Murgul'da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Artvin Milletvekili Adayı Faruk Çelik Murgul\'da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Faruk Çelik Murgul'da seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri, muhtarlarla buluşma ve parti toplantısı gerçekleştirdi. Çelik, Artvin'in kalkınması için projelerini anlattı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki hizmetlerin devam edeceğini vurguladı.

26.04.2023 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Artvin 1. sıra milletvekili adayı Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Murgul'da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş'u ziyaret eden Çelik, devamında esnafı gezerek muhtarlarla bir araya geldi.

Temas ve ziyaretler sonrasında ilçe meydanında toplanan partililere yönelik konuşma yapan Çelik, çocukluğunun Artvin'de geçtiğini ifade ederek, Bursa'ya gidip siyasete girdikten sonra da Artvin'le ilişkisini hiç kesmediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Artvin'den milletvekili adayı olduğunu kaydeden Çelik, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız 'Bu dönem memleketine hizmet edeceksin.' dedi. Biz de koşa koşa buraya geldik. Arhavi'den Hopa'ya, Kemalpaşa'dan Murgul'a, Borçka'dan Yusufeli'ne, Ardanuç'tan Şavşat'a bütün potansiyelimizi harekete geçireceğiz. Büyük şehirlerdeki tecrübemizle hangi ilçenin nasıl kalkınacağı, hangi ilçede hangi yatırımın olması gerektiği, hangi planların yapılması gerektiğini sizler de göreceksiniz. Şanlıurfalılar gördüler, Bursalılar gördüler, Murgul'daki vatandaşlarımız da görecek."

Çelik, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Cumhuriyetimizin 100. yılını geride bırakıyoruz. Yeni bir yüzyıla giriyoruz. Bu yüzyıl ya yerinde sayma yüzyılı olacak ya da şahlanış yüzyılı, Türkiye Yüzyılı olacak. Cumhurbaşkanımız hedefleri koydu. Bunun için çok önemli adımlar atıldı." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın millet için gece gündüz demeden çalıştığını belirten Çelik, "Her gün koşturuyor. Yatırımdan yaptırıma koşuyor. Bir gün araba fabrikasının temelini atıyor, bir gün yeni çıkardığımız doğal gazı veriyor. Hizmet üzerine hizmet. Tayyip Erdoğan dünya siyasetinde iyi bir golcüdür. Sizler iyi bir orta saha olacaksınız, iyi defans olacaksınız. Siz orta saha ve defansı sıkı tuttunuz mu Tayyip Erdoğan golleri sıralayacaktır. Bizim projelerimiz kağıt üzerinde değil, toprak üzerinde. Nereye gitseniz AK Parti'nin 20 yıllık icraatlarını görürsünüz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Artvin Milletvekili Adayı Faruk Çelik Murgul'da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
    03:52 BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti

    Rusya-Ukrayna savaşının ikinci yılında ölü sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 artış kaydedildi.

  • BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
    03:37 BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti

    Rusya-Ukrayna savaşının ikinci yılında ölü sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 artış kaydedildi.

  • Afyonkarahisar Belediyesi'nde böcek skandalı: Prizlerin altına bile koymuşlar
    00:48 Afyonkarahisar Belediyesi'nde böcek skandalı: Prizlerin altına bile koymuşlar

    Yerel seçimlerde AK Parti'den CHP'ye geçen Afyonkarahisar'da çiçeği burnunda Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediye binasının pek çok yerinde gizli kamera ve böcek bulunduğunu söyledi.


Advertisement