Bakan Şimşek Diyarbakır'da - Son Dakika
Politika

Bakan Şimşek Diyarbakır'da

Bakan Şimşek Diyarbakır\'da

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Diyarbakır'da Şeyh Mutahhar Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra vatandaşların sorunlarını dinledi.

10.08.2012 17:18

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Diyarbakır'da Şeyh Mutahhar Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan ve Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ile birlikte "dört ayaklı minare" olarak bilinen Şeyh Mutahhar Camii'nde cuma namazı kıldı. Cami çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinleyen Bakan Şimşek, daha sonra faaliyetleri ile dikkat çeken Seher Vakti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Mehmet Yaşar Zorlu'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, Seher Vakti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarının eğitim, irşat ve yardımlaşma faaliyetleri içinde bulunduklarını söyledi. Bu tür camiaların desteklenmesinin bir nevi borç bilinmesi gerektiğini belirten Advan, "Bizlerin bu tür camiaları desteklememiz bir manada mecburiyet olmalıdır. AK Parti teşkilatı olarak Seher Vakti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gibi eğitim, irşat ve yardımlaşmaya önem veren kurumları önemsiyor ve destekliyoruz. İçinde bulunduğumuz on bir ayın sultanı Ramazan ayında Seher Vakti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından günde 500 fakir, fukara aileye yemek veriliyor. Bu tür hayır camialarının daha da büyümesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bakan Şimşek, cuma namazının ardından Şanlıurfa'ya hareket etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Şimşek Diyarbakır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement