Beşir Atalay Kırıkkale'de - Son Dakika
Politika

Beşir Atalay Kırıkkale'de

Beşir Atalay Kırıkkale\'de

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Türkiye'nin büyüdüğünü, bu büyümeden de bazı kesimlerin rahatsız olduğunu söyledi.

26.10.2012 17:16

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Türkiye'nin büyüdüğünü, bu büyümeden de bazı kesimlerin rahatsız olduğunu söyledi.

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, partisinin İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katılmak üzere Kırıkkale'ye geldi. Cuma namazını Nokta Camii'nde kılan Atalay, namaz sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı. Burada Bakan Atalay etrafını çeviren çocuklara önceden hazırladığı bayram harçlıklarını dağıttı. Daha sonra AK Parti İl Başkanlığı binasına geçen Bakan Atalay, burada da partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Bakan Atalay'ın yanı sıra AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ve 21. dönem Kırıkkale Milletvekili Kemal Albayrak da katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Bakan Atalay, 2 bayramın bir arada yaşandığını, birinin 2 büyük dini bayramlardan biri olan Kurban Bayramı'nın olduğunu diğerinin ise en büyük milli bayram olan Cumhuriyet Bayramı'nın olduğunu ifade ederek vatandaşların ve partililerin dini ve milli bayramlarını kutladı. Acı ve tatlının olayların AK Parti hükumetinin üstesinden geldiğini ifade eden Bakan Atalay, gerek Van Depremi gerekse de Suriye olaylarıyla ilgili olarak Türkiye'nin uluslararası övgüye mazhar olduğunu söyledi.

Türkiye'nin büyüdüğünü, bu büyümeden de rahatsız olanların olduğunu ifade eden Bakan Atalay, kıskananları ve rahatsız olanları bildiklerini söyledi. Bakan Atalay, "Türkiye büyüyerek yoluna devam ediyor. Her gün biraz daha güçlenerek, her gün biraz daha büyüyerek yoluna devam ediyor. Kıskançlıklar var, Türkiye'nin bu kadar parlamasından rahatsız olanlar var, bazı devletler var, bazı kesimler var onları da biliyoruz. Ama biz millet olarak, devlet olarak, parti olarak hamd olsun 10 yıl öncesine göre daha sorunları azalmış, birlik bütünlüğünü daha sağlam bir yapıda yolumuza devam edeceğiz, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu bayramlar bir araya gelmemize vesile oluyor. Ben hepinizde tekrar hayırlı bayramlar diliyorum" şeklinde konuştu. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Beşir Atalay Kırıkkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement