CHP Kadın Kollarından Örgütlenme Atağı - Son Dakika
Politika

CHP Kadın Kollarından Örgütlenme Atağı

CHP Kadın Kollarından Örgütlenme Atağı

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, 'Kadın Kolları Anadolu Yollarında 7 ayda 7 bölge' çalışması kapsamında Kayseri'ye geldi.

15.01.2013 13:27

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, 'Kadın Kolları Anadolu Yollarında 7 ayda 7 bölge' çalışması kapsamında Kayseri'ye geldi. Dokuzcan, Cumhurbaşkanlığı, genel ve yerel seçimleri öncesi güçlü bir kadın örgütü kurmayı hedeflediklerini, söyleyerek 7 ayda ilçe çalışmalarını başlattı.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve Genel Sekreter Nurten Bozkurt, önce İl Kadın Kolları'nın odasının açılışını yaptı, ardından il ve ilçe kadın kolları başkanlarıyla basın toplantısı düzenledi. Hilal Dokuzcan, 'Kadın Kolları Anadolu Yollarında 7 ayda 7 bölge' çalışmalarını, 18 Eylül'de başlattıklarını belirterek, "Amacımız, Türkiye'nin kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulması ve geliştirilmesine katkı sunmak, çözüm önerilerine ulaşmak, yöre halkıyla buluşmak, yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturmak. İktidar yürüyüşünde kadın kolları olarak üzerimize düşeni yapmak Yerel genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için etkin, güçlü ve verimli bir kadın kolları oluşturmak" dedi.

Çalışmalarına Doğu Karadeniz'den başladıklarını, Çorum, Ordu Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Kars, Ardahan, Erzurum, Erzincan, Sivas ve Ankara'da çalışma yaptıklarını anlatan Dokuzcan şöyle devam etti:

"İkinci ayakta Malatya, Elazığ, Tunceli, Adıyaman, Şanlıurfa tekrar Erzincan bölümünde çalışma yaptık. İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde Afyon Antalya Burdur Isparda, Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Ege ve Marmara'da Bursa, Aydın, Manisa ve İzmir de çalıştık. Son ayakta ise Mersin'den başladık, Adana, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, K. Maraş ve Kayseri yaptık.Bugün 15 Ocak'ta Türkiye genelinde CHP Kadın kolları 7 ayda ilçe çalışmalarını başlatıyoruz."

Toplantının sonunda daha önce kadın kolları başkanlığı yapanlara plaket verildi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP Kadın Kollarından Örgütlenme Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement