CHP Milletvekilleri Büyükerşen'i ziyaret etti - Son Dakika
Politika

CHP Milletvekilleri Büyükerşen'i ziyaret etti

CHP Milletvekilleri Büyükerşen\'i ziyaret etti

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti. Ziyarette milletvekillerine, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel de eşlik etti. Nazik ev sahipliği nedeniyle Büyükerşen'e teşekkür eden milletvekilleri Tahtasız ve Yavuzyılmaz, Eskişehir'de bulunmaktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Şehir ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

28.07.2023 16:03  Güncelleme: 16:07

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ı makamında ağırladı. Ziyarette milletvekillerine, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel de eşlik etti.

Nazik ev sahipliği nedeniyle Büyükerşen'e teşekkür eden milletvekilleri Tahtasız ve Yavuzyılmaz, Eskişehir'de bulunmaktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Şehir ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika CHP Milletvekilleri Büyükerşen'i ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement