CHP'nin Kürsü İşgaline Ağır Tepki - Son Dakika
Politika

CHP'nin Kürsü İşgaline Ağır Tepki

CHP\'nin Kürsü İşgaline Ağır Tepki

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, CHP milletvekillerinin kürsü işgaline çok sert tepki verdi.

11.02.2012 14:52  Güncelleme: 14:57

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, CHP milletvekillerinin kürsü işgaline tepki göstererek, "Bir, iki, üç, beş, on sabrederim ama sonra kafanı kırarım ben senin" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizli'de yayın yapan ART TV'deki 'Siyaseten' programına katılarak gündeme ilişkin soruları cevaplandırdı. Gazeteci Adem Erdağı ve avukat Haluk Değirmenci'nin hazırlayıp sunduğu, Eski Doğru Yol Partisi Denizli Milletvekili Mustafa Kemal Aykurt'un da katıldığı programın konuğu olan AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, CHP milletvekillerini Meclis'teki tutumları sebebiyle eleştirerek, "Onlar doğuştan özel ya. Biliyorsunuz onlar beyaz, biz zenciyiz.

Onlar bizimle aynı otobüse binmezler, onlar bizimle aynı salonda olmazlar. Onlar Allah'ın özel kulları. Nasıl olur da AK Partili bir Nihat Zeybekci 5 dakika konuşurken, bir CHP milletvekili 5 dakikaya razı olur? İlla ki 20 dakika olması lazım. Ancak böyle olabilir. Zenci ile beyaz arasında böyle bir fark olması lazım" ifadelerini kullandı.

CHP'lilerin kendilerini hala aynı muameleye tabi tuttuklarını ileri süren Nihat Zeybekci, "Hala aynı görüşteler. Bunlar bunu söyledikçe, bunlar bunu yaptıkça, biz hakkımızı alamadığımız sürece millet bunları tokatlamaya devam edecek" şeklinde konuştu.

Şu anda yaşananların bu olduğunu söyleyen AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, "Maalesef o kürsüyü işgal ettiler. 326 milletvekili ile biz sabırla bekledik. Meclis Başkanına yapılmadık hakaret kalmadı. MHP'nin Grup Sözcüsü Oktay Vural'ın Cemil Çiçek'e yapmadığı hakaret, söylemediği söz kalmadı" dedi.

Milletin kendilerini kavga etmek için Meclis'e göndermediğini belirten Zeybekci, "Ben o gün orada yaşanan hiçbir vakayı tasvip etmiyorum. Milletvekillerinin birbirlerine saldırmalarını tasvip etmiyorum. Kürsü işgali tamamen bir iğrençlik. Böyle bir şey olamaz. Bu ne demek yani? Sen bana, milletin vermiş olduğu yetkiyi zorla kullandırtmayacaksın. Öyle mi? Ya, sabrederim. Bir sabrederim, iki sabrederim, üç sabrederim, beş sabrederim, on sabrederim, sonra kafanı kırarım ben senin" ifadelerini kullandı.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, kaldırımdaki araçların camlarının kırılması konusunda da sözünün arkasında olduğunu belirterek, "Kaldırımda park eden araçlara ne dersiniz Allah aşkına? Ben hala İbrahim'e diyorum. Aynı şekilde sözümün arkasındayım. Parasını ben vereceğim diyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'nin Kürsü İşgaline Ağır Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement