Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Politika

Edirne'den Kısa Kısa

EDİRNE (AA) – Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Türkiye'nin Milli Görüş'e ihtiyacı olduğunu bildirdi.

22.02.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EDİRNE (AA) – Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Türkiye'nin Milli Görüş'e ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Saadet Partisi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İriş, partisinin Edirne İl Teşkilatı'nda düzenlenen aylık divan toplantısında yaptığı konuşmada, çalışmalarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Merkez ilçe ve Uzunköprü'de kongreler yapılacağını anımsatan iriş, gündeme yönelik konularda görüş bildirdi.

Türkiye'nin sorunlarının çözülemediğini iddia eden İriş, şunları kaydetti:

"Ülkemizin tek çıkış yolu Milli Görüş'tür, Saadet Partisidir. Menfaat duygusuyla hareket eden siyasi partiler bu sorunları çözemez. Soruyorum sizlere çözebiliyorlar mı? Herkes sistemli bir şekilde bankalara borçlandırıldı. Üreten de borçlu, tüketen de borçlu. Çalışanda borçlu, emekli de borçlu. Tek kazanan bankalar. Bu sistem değiştirilmeli. Bugün rantiye kazanıyor. Çalışan, üreten sıkıntıda. Bu böyle gitmez. Biz üretenin yanında olacağız, çalışanın, üretenin işini kolaylaştıracağız, alın teri dökenin hakkını alacağı adil bir düzen kuracağız."

-Bircan köyleri geziyor

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan Keşan köylerini gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Bircan, danışmanı aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamaya göre, CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli'yi işyerinde ziyaret etti.

Bircan daha sonra, Karahisar, Kılıçköy köylerini ziyaret etti.

Milletvekili Bircan, yaptığı konuşmalarda iktidar politikalarını eleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement