CHP Isparta Yalvaç İlçesi Belediye Başkan Adayı Erkan Ünal Kimdir? - Son Dakika
Politika

CHP Isparta Yalvaç İlçesi Belediye Başkan Adayı Erkan Ünal Kimdir?

CHP Isparta Yalvaç İlçesi Belediye Başkan Adayı Erkan Ünal Kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Isparta Yalvaç İlçesi Başkan adayı olarak Erkan Ünal'ı seçti. Erkan Ünal kimdir?

09.02.2019 11:56  Güncelleme: 12:00

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Isparta Yalvaç Belediye Başkan adayını belirledi. Isparta Yalvaç İlçesi Belediye Başkan adayı Erkan Ünal kimdir?

ERKAN ÜNAL KİMDİR?

Başkan adayı, 1 Nisan 1980 tarihinde Yalvaç İlçesi, Kuyucak Köyünde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kuyucak İlköğretim Okulu'nda, liseyi Yalvaç Atatürk Lisesi'nde, yükseköğrenimini ise Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. 2005 yılında Yalvaç'ta avukatlık yapmaya başladı ve halen avukatlık mesleğini yerine getiriyor.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ'NDE AKTİF GÖREV ALDI

Lise yılları Atatürkçü Düşünce Derneği ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılan Erkan Ünal, üniversite yıllarında Atatürkçü Düşünce Derneği ve Cumhuriyet Halk Partisi çalışmalarında aktif görevler aldı. 2006 yılında Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, 2010 yılında ADD Yalvaç Şube Başkanı, 2012 yılında CHP Yalvaç İlçe Başkanı, Kurultay ve İl delegelikleri çalışmalarında bulundu. Erkan Ünal, evli ve iki çocuk babasıdır.

Son Dakika Politika CHP Isparta Yalvaç İlçesi Belediye Başkan Adayı Erkan Ünal Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement