Faruk Kanca AK Parti İl Başkanı Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Politika

Faruk Kanca AK Parti İl Başkanı Adaylığını Açıkladı

Faruk Kanca AK Parti İl Başkanı Adaylığını Açıkladı

Faruk Kanca 11 Mayıs'ta yapılacak olan AK Parti Trabzon İl Kongresi öncesinde başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı.

02.05.2012 14:53

Faruk Kanca 1 1 Mayıs'ta yapılacak olan AK Parti Trabzon İl Kongresi öncesinde başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı binasında yoğun katılımla düzenlenen toplantıda konuşan Faruk Kanca, "AK Parti İl Yönetimi'nde 2 dönem görev aldım. Bu tecrübeler ve teşkilat sevgisi bize doğru işler yaptıracaktır. Bugüne kadar çalışan teşkilat partimizi iyi yerlere getirmiştir. Amacımız asla kavga ve intikam olamaz. Projeci bir vizyonla farkımızı ortaya koyacağız. Gitmediğimiz köy ve belde olmayacaktır. Bunu sonucunda oluşacak sevgi bağları bunun en önemli örneği olacaktır. Emekleri paylaştıkça sevgimiz artacaktır. Mevcut projelerimizin sıkı takipçisi olacağız. hep birlikte çalışarak 2023 vizyonuna hizmet edeceğiz" dedi.

"TFF'NİN KARARIYLA KILIÇ KININA SIĞMAZ OLDU"

Futbol Federasyonu Etik Kurulu'nun aldığı kararı nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna Kanca "Federasyon özerk bir kuruluş Yıldırım Demirören'in federasyonun başına gelmesi aslında bir talihsizlik. Alınan kararları asla tasvip edemeyiz. Gerekli açıklamalar yapıldı. Trabzonspor bu işin peşini, bırakmayacak. Biz kupayı alacağımıza inanıyoruz ve seçildiğimiz zamanda hakkımız olan bu kupayı kesinlikle alacağımıza inanıyoruz" şeklinde cevap verdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Faruk Kanca AK Parti İl Başkanı Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement