Hakkari'deki Çatışma - Son Dakika
Politika

Hakkari'deki Çatışma

Hakkari\'deki Çatışma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü mensuplarının Hakkari Yüksekova-Esendere karayoluna döşedikleri mayını patlatmasına engel olmak için çatışmaya giren Mehmetçiklerden Tuncay Can'ın şehit olmasından büyük üzüntü duyduğunu...

08.06.2012 19:05

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü mensuplarının Hakkari Yüksekova- Esendere karayoluna döşedikleri mayını patlatmasına engel olmak için çatışmaya giren Mehmetçiklerden Tuncay Can'ın şehit olmasından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Her zaman olduğu gibi acının düştüğü yeri yaktığı günlerden geçildiğini" bildirdi.

Kılıçdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Jandarma Er Tuncay Can, arkadaşı Mehmetçiklerle vatan görevindeydi. Başka canların yok olmaması, başka anaların ağlamaması için terör örgütü mensuplarının Yüksekova-Esendere karayoluna döşedikleri mayını patlatmasına engel olmak istediler. Çıkan çatışmada Tuncay Can şehit oldu. Annesi Sultan Can ile babası Sadık Can gözyaşlarına boğuldu.

Her zaman olduğu gibi acının düştüğü yeri yaktığı günlerden geçiyoruz. Bu nedenle bir kez daha herkesi sorumluluğa davet ederken, Şehit Jandarma Er Tuncay Can'a rahmet, annesi Sultan Can, babası Sadık Can ile Türk Silahlı Kuvvetleri'ne de baş sağlığı diliyorum."

Muhabir: Cüneyt Ateş

Yayıncı: Fazilet Özer - ANKARA

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement