İmralı İskelesi'nde Gösteri - Son Dakika
Politika

İmralı İskelesi'nde Gösteri

İmralı İskelesi\'nde Gösteri

HEPAR Bursa İl teşkilatı ve milletvekili adayları terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ı protesto ettiler.

05.06.2011 20:20

– HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Bursa İl teşkilatı ve milletvekili adayları Mudanya'daki İmralı İrtibat İskelesi önünde terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ı protesto ettiler. HEPAR Bursa Milletvekili Adayı Aylin Çelik, "Bebek katili Öcalan'ın asılması gerekir. Türkün rahat etmediği yerde hiç kimse istirahat edemez" dedi.

HEPAR Bursa Milletvekili adayı ve HEPAR Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Çelik, milletvekili adayları Tayyar Çelik, Nesrin Yıldızeri, Selda Yılmaz, HEPAR Bursa Gençlik Kolu Başkanı İsmail Baldır ve beraberindeki HEPAR üyeleri, ellerinde Türk ve HEPAR bayrakları ile HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu ve şehit askerlerin fotoğraflarıyla Mudanya İsmet İnönü Bulvarı'nda İmralı irtibat iskelesine kadar yürüdü.

Burada açıklama yapan Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Bursa Milletvekili adayı Aylin Çelik, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın asılması gerektiğini belirterek, Meclis'te terör örgütü PKK'yı istemediklerini söyledi. Bu davanın sahiplerinin Cudi, Kato, Gabar da ve Kuzey Irak'ta hainlerin peşinde dağ taş demeden yürüyenler olduğunu belirten Çelik, "Türkün rahat etmediği yerde hiç kimse istirahat edemez" dedi. Konuşmasında Ak Parti, MHP ve CHP'nin politikalarını eleştiren Çelik, sorunu HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'nun çözeceğini söyledi.

Topluluk iskele önünde 'Siyasi ve Ekonomik Tam Bağımsız Türkiye', 'Kimseden Direktif Almayan Türkiye', 'Yaşasın Vatan, Yaşasın Türk Milleti' ve 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sloganları attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı. - Bursa/ Mudanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika İmralı İskelesi'nde Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement