Karaaslan: "Rejimi Değil, Hükümet Modelini Değiştirmek İstiyoruz" - Son Dakika
Politika

Karaaslan: "Rejimi Değil, Hükümet Modelini Değiştirmek İstiyoruz"

Karaaslan: "Rejimi Değil, Hükümet Modelini Değiştirmek İstiyoruz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Biz rejimi değil, hükümet modelini değiştirmek istiyoruz” dedi.

07.01.2017 22:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Biz rejimi değil, hükümet modelini değiştirmek istiyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım ilçesi mahalle muhtarları ile Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde bir araya geldi.

"Muhtarlarla istişareli çalışıyoruz"

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak mahalle muhtarları ile istişareli hizmetler yaptıklarını ifade etti. Mahalle muhtarlarının belediyenin gözü ve kulağı olduklarını söyleyen Başkan Tok, belediye olarak yaptıkları çalışmaları ve projeleri anlattı. Geçen senenin birçok hizmetinin tamamlandığı ve projelerin start aldığı verimli bir yıl olarak geçtiğini belirten Başkan Tok, 2017'nin ise çok daha büyük işlere imza atılacağı yıl olacağını söyledi.

"2017 değişim ve dönüşümün yılı olacak"

Kadın, genç, yaşlı ve engelli tüm vatandaşlara yönelik projeler hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Tok, "Belediye olarak kendi çalışmalarını tamamlayarak Büyükşehir Belediyesine gönderdikleri yerinde dönüşüm, yeni belediye hizmet binası ve yanında yapılacak olan 2600 metrekarelik cami, çocuk kreşi, 200 araçlık otopark ve meydan Unkapanı Kültür Merkezi ve yanında Hanımlar Lokali, Kültür Merkezi, Tiyatro ve Konferans Salonu, Derebahçe Mahallesi Mert Irmağı kenarında 2,5 kilometre uzunluğunda bisiklet ve yürüyüş yolları, spor ve dinlenme alanları, yöresel ürün satış merkezleri yapılacağı koşu yolu ve yaşam parkuru, Anadolu Lisesi bahçesine yapılacak 2 bin 500 kişilik dev spor salonu gibi çok büyük hizmetlerin hayata geçeceği yıl olacak" dedi.

" Türkiye'nin yükselişini engellemeyecekler"

Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğine vurgu yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Türkiye'nin büyümesini engellemek isteyen, yükselişini durdurmak isteyenler her türlü kirli oyunu oynuyorlar. Ülke içinde ve dışında çok büyük mücadeleler vermekteyiz. Biz sadece kendi ülkemiz için barış, demokrasi ve özgürlük istemiyoruz. Ümmet için, mazlum coğrafyalar ve insanlık için de barış, demokrasi ve özgürlük istiyoruz. İşte bizim güçlü mücadelemizin sebebi bu. Dünya bu coğrafyada yaşananlara sessiz kalıyor. Bizim sessiz kalmamız mümkün değil. Atalarımız da geçmişte kalmamış. Bu sebeple milletçe birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi sürdürmeliyiz" diye konuştu.

"Mart veya Nisan'da referanduma gidebiliriz"

Anayasa değişikliği ve referandum süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Karaaslan, "Pazartesi günü başlayan ve 1 ay kadar sürecek olan Anayasa değişikliği için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. AK Parti ve MHP oyları ile matematiksel olarak Mecliste kabul sayısı için 367 sayısına erişemiyor ancak referandum için 330 sayısına ulaşıyor. Mecliste referanduma gitmek için gerekli sayıya ulaştıktan sonra muhtemelen Mart, Nisan gibi halk oylamasına gidilecek. Referandumda anayasa değişikliği için rejimi değiştiriyor diyecekler. Biz rejim değişikliği yapmıyoruz. Hükümet modeli değişikliği yapacağız. Hiçbirimizin rejim değişikliği gibi bir niyeti olamaz" ifadelerini kullandı.

Muhtarların yoğun katılım gösterdiği toplantıya ayrıca AK Parti İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, AK Parti İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Akyüz, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar ve Samsun Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve İlkadım ilçesi mahalle muhtarları katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Karaaslan: 'Rejimi Değil, Hükümet Modelini Değiştirmek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MÜSİAD, Türkiye'nin Gücü Ödülleri'ni 9 Mayıs'ta düzenleyecek
    16:06 MÜSİAD, Türkiye'nin Gücü Ödülleri'ni 9 Mayıs'ta düzenleyecek

    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), bu yıl "Türkiye Ekonomi Basını Ödülleri" ve "Bilim ve Teknoloji Ödülleri"ni tek çatı altında birleştirerek "Türkiye'nin Gücü Ödülleri" adıyla 9 Mayıs'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenle verecek.

  • Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti
    16:05 Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti

    Vali Gökmen Çiçek, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Çiçek, Büyükkılıç'a şehre hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni dönem için başarı diledi. Büyükkılıç da Çiçek'e şehre katkı sağlayan yaklaşımları ve pozitif bakışı dolayısıyla teşekkür etti ve yeni dönemde şehrin imarı ve gelişimi için çalışacaklarını vurguladı.

  • Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti
    15:59 Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti

    Malatya'da Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Aksoy, ziyarette İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Özbay'a görevinde başarılar diledi. Özbay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçesin kentsel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak her projeyi desteklemeye çalışacaklarını kaydetti. Özbay, hayırlı olsun temennisinde bulunan Aksoy'a teşekkür etti.

  • Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması
    15:59 Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması

    Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen asayiş ve narkotik uygulamasında 3 bin 692 kişi ve 1377 araç sorgulandı, 33 şüpheli yakalandı.

  • Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi
    15:58 Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görevlerine seçilerek işbaşı yapan mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla toplantı düzenlendi. Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun ise muhtarların önemine vurgu yaparak, hizmetlerin daha nitelikli olması için muhtarlarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti.

  • İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı
    15:53 İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı

    Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı geçiş düzenledikleri belirlenen M.O. ve H.O'yu takibe aldı. Şüphelilerin, düzensiz göçmenleri deniz yoluyla yurt dışına geçirecekleri bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, bir aracı İzmir'in Urla ilçesine bağlı Balıklıova Mahallesi yakınlarında durdurdu. Araçtaki 27 düzensiz göçmen yakalandı, 2 şüpheli gözaltına alındı. Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından sınır dışı edilirken, şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

  • CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Kahverengi Kokarca Böceği İstilasına Dikkat Çekti
    15:42 CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Kahverengi Kokarca Böceği İstilasına Dikkat Çekti

    CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Karadeniz'de fındık ağaçlarını istila eden kahverengi kokarca böceğinin tarım ürünlerine zarar verdiğini belirterek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın üreticilerin sesini duymadığını ifade etti. Adıgüzel, istilacı böcekleri Bakanlığın önüne bırakarak, sorunun çözümü için çağrıda bulundu.


Advertisement