MHP Bilecik İl Başkanının Görevden Alındığı İddiası - Son Dakika
Politika

MHP Bilecik İl Başkanının Görevden Alındığı İddiası

MHP Bilecik İl Başkanının Görevden Alındığı İddiası

MHP Pazaryeri İlçe Başkanı ve Pazaryeri Ülkü Ocağı İlçe Başkanı Ender Metin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanlığı’nın kapatılarak yeni il başkanı atanması iddialarına tepki gösterdi.

24.02.2016 15:30

MHP Pazaryeri İlçe Başkanı ve Pazaryeri Ülkü Ocağı İlçe Başkanı Ender Metin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanlığı'nın kapatılarak yeni il başkanı atanması iddialarına tepki gösterdi.

Ender Metin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, görevi süresince kendisinden ve teşkilatlarından yardım ve desteğini bir an olsun esirgemeyen MHP Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses'in başarıyla devam ettirmekte olduğu görevinden alınmasının kendilerini üzdüğünü belirtti. Metin, "Yapılan bu haksızlığı asla kabul etmediğimi belirtmek isterim. Sayın il başkanımızın yerine atanan yeni il başkanını şahsıyla alakası olmamakla beraber varlığını kesinlikle tanımıyor ve bu demokrasi düşmanlığının partimize bir yarar sağlamayacağının altını çiziyorum. Merkez tarafından verilen kararlar ne olursa olsun başkanımızın arkasında olduğumuzu ve bu gibi baskıcı zihniyetle alınan hiç bir yaptırımın ülkücü iradeyi yıldırmayı başaramayacağını herkes bilmelidir" ifadelerini kullanıldı.

Öte yandan, MHP Bilecik İl Başkanının yerine MHP Bozüyük İlçe Başkanı Mehmet Karuk'un atandığı öne sürülmüştü. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Bilecik İl Başkanının Görevden Alındığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement