MHP heyeti, muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu - Son Dakika
Politika

MHP heyeti, muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay başkanlığındaki heyet, "Adım Adım 2023, İl İlAnadolu" programı kapsamında Manisa'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

27.11.2021 13:54  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay başkanlığındaki heyet, "Adım Adım 2023, İl İlAnadolu" programı kapsamında Manisa'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Yunusemre ilçesindeki Muradiye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşan Akçay, Türkiye'nin Cumhur İttifakı ve yeni yönetim sistemiyle "kaybolan yıllarını" telafi ettiğini belirterek, ülkenin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Akçay, zincirlerini kıran Türkiye'nin milli çıkarları ve hedefleri doğrultusunda dünyada iddialı ve güçlü bir şekilde kendi çizdiği yolda ilerlediğine dikkati çekerek, "Ancak bu kutlu ilerleyişi durdurmak için dışardan emperyal saldırılar yapılmakta, içerde ise işbirlikçileri vasıtasıyla ülkemizin şahlanışına ket vurmak, ülkemizi kaossa sürüklemek için çalışmaktadırlar. Türkiye 100 yıl önceki gibi bugün de büyük bir siyasi kuşatma ve ekonomik operasyon altındadır." dedi.

Emperyal güçlerin büyüyen, güçlenen, dosta güven, düşmana ise korku veren Türkiye'nin hedeflerine giden yolu kesintiye uğratmak istediğini savunan Akçay, şöyle konuştu:

"Bu siyasal kuşatmalar, döviz saldırıları, 10 büyükelçinin milli egemenliğimize yönelik hadsiz açıklamaları, ekonomik saldırılar ve yalan haberlerle yapılan algı operasyonları, terör örgütleriyle eş zamanlı ve aynı amaca yönelik söylemler, güçlenen Türkiye'ye boyun eğdirmek için yapılan operasyonlardır. Biz MHP olarak il il dolaşarak, Türkiye'nin büyük ilerleyişi karşısında milli bekamızı tehlikeye atmak isteyenleri, milli güvenliğimizi tehdit edenleri, içeriden ve dışarıdan her cepheden saldırıları milletimize anlatıyor, dikkat çekiyoruz. Gezi terörüyle başlatılan, 15 Temmuz'da hain FETÖ darbesine dönüştürülen, kuşatma ve ekonomik operasyonlarla devam eden bu saldırılar, Türkiye'yi durdurma ve küçültme planının bir parçasıdır, bağımsız Türkiye'ye diz çöktürme çabasıdır. Milli çıkarlarına sahip çıkan Türkiye'ye 'boyun eğ' diyorlar. Ancak buradan tekrar ifade ediyoruz ki hiç kimse boşuna heveslenmesin. Bu habis amaçları, kursaklarında kalacaktır. Çünkü onları karşısında büyük Türk milleti vardır, MHP vardır, Cumhur İttifakı vardır."

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de toplantıya ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını belirterek, "2009 yılından beri hayata geçirdiğimiz projeler ve hizmetlerle Manisa'nın adının yurt çapında duyulmasını sağladık. Kamuoyu yoklamaları, anketler ve bütçe performans birincilikleriyle MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi daima zirvede yerini aldı. Bu gurur verici tablo, partimizin, teşkilatımızın ve Manisalıların bize duyduğu güvenin bir yansıması." diye konuştu.

MHP heyeti, STK ve muhtarlarla buluşmanın ardından Yunusemre Millet Çarşısında düzenlenen "Rozet Takma Töreni'ne geçti. Burada heyet tarafından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takdim edildi.

MHP Grup Başkanvekili Akçay'ın yanı sıra MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Deniz Depboylu, Burak Pehlivan, Oğuz Akarfırat, Mustafa Aksoy, Ali Uçak ve Mehmet Ödevli ile MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner'in de yer aldığı heyet, daha sonra ziraat odalarını, şehit aileleri ve gaziler derneği ile esnafı ziyaret edip, sorunları dinledi.

MHP heyeti, muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu
Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP heyeti, muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement