MHP milletvekillerinden Bahçeli'ye "mesaj" türünde paylaşımlar: İhracı istenen Baki Ersoy'la fotoğraf çekip paylaştılar - Son Dakika
Politika

MHP milletvekillerinden Bahçeli'ye "mesaj" türünde paylaşımlar: İhracı istenen Baki Ersoy'la fotoğraf çekip paylaştılar

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, zamları ve TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamlarını eleştirmiş, "Türkiye'de hayat pahalılığı ve enflasyonu görmezden gelemeyiz" demişti. Bir televizyon programında kullandığı bu ifadeler yüzünden, Devlet Bahçeli'nin talimatıyla MHP'den kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ersoy'la ilgili karar beklenirken, MHP'li bazı isimler, Baki Ersoy ile fotoğraf paylaştı. Paylaşımlar, MHP yönetimine mesaj olarak yorumlandı.

16.04.2022 10:54  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında ekonomi gündemiyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulunmuştu. Türkiye'deki hayat pahalılığını görmezden gelemeyeceklerini belirten Ersoy, bu durumu yine Cumhur İttifakı'nın çözeceğini dile getirdi.

AYNI GÜN DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Sözlerinin gündem olmasının ardından Baki Ersoy, aynı gün içerisinde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin talimatı sonrası 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edildi. Partiden ihraç edileceği konuşulan Ersoy'la ilgili bugün yeni gelişmeler yaşandı.

İhracı isteniyordu! Bahçeli'nin sağ kolundan, MHP kulislerini hareketlendiren Baki Ersoy paylaşımı

BAHÇELİ'NİN SAĞ KOLUNDAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, TBMM'de görüşmeler sırasında, Baki Ersoy ve bir grup MHP milletvekili ile olan fotoğrafını Facebook hesabından altına not düşmeden paylaştı.

İhracı isteniyordu! Bahçeli'nin sağ kolundan, MHP kulislerini hareketlendiren Baki Ersoy paylaşımı

GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ SERMET ATAY DA PAYLAŞTI

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay da, Ersoy'un içerisinde yer aldığı MHP'li milletvekillerinin fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Genel Başkan Yardımcısı Yönter'in, Atay'ın bu paylaşımını yeniden paylaşması ayrıca dikkat çekti.

MHP milletvekillerinden Bahçeli\'ye "mesaj" türünde paylaşımlar: İhracı istenen Baki Ersoy\'la fotoğraf çekip paylaştılar

Son Dakika Politika MHP milletvekillerinden Bahçeli'ye 'mesaj' türünde paylaşımlar: İhracı istenen Baki Ersoy'la fotoğraf çekip paylaştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hasan Yılmaz: tek bildigim millet ac perisan 0 0 Yanıtla

Advertisement