Siirt'te Filistin'e Destek Yürüyüşü Gerçekleştirildi - Son Dakika
Politika

Siirt'te Filistin'e Destek Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Siirt\'te Filistin\'e Destek Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Siirt'te Anadolu Gençlik Derneği (AGD) öncülüğünde Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi. Yatsı namazının ardından Halid Bin Velid Camisi'nin avlusunda bir araya gelen grup, İsrail'in Filistin halkına yönelik işgalini kınadı. AGD İl Temsilcisi Murat Kalkan, İsrail'in yıllardır İslam topraklarını işgal ettiğini ve kadın, yaşlı ve çocuk demeden herkesi katlettiğini belirterek, Müslümanların bu vahşete dur demenin zamanının geldiğini vurguladı. Grup, basın açıklamasının ardından dua okuyarak Eski İl Sağlık Müdürlüğü Caddesi'ne kadar yürüdü ve dağıldı.

07.10.2023 21:27

Siirt'te Anadolu Gençlik Derneği (AGD) öncülüğünde Filistin'e destek yürüyüşü yapıldı.

Yatsı namazının ardından Halid Bin Velid Camisi'nin avlusunda bir araya gelen grup adına açıklama yapan AGD İl Temsilcisi Murat Kalkan, İsrail'in Filistin halkına yönelik işgalini kınadı.

Yüz yıla yakın süredir İslam topraklarını işgal eden İsrail'in kadın, yaşlı ve çocuk demeden herkesi katlettiğini söyleyen Kalkan, "Müslümanlar olarak İsrail'in bu vahşetine 'Dur' demenin zamanını gelmiştir. Filistinli kardeşlerimizle omuz omuza olduğumuzu haykırmak için burada toplandık." dedi.

Basın açıklamasının ardından dua okundu.

Eski İl Sağlık Müdürlüğü Caddesi'ne kadar yürüyen grup, daha sonra dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Siirt'te Filistin'e Destek Yürüyüşü Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement