Sinop'ta İsrail'i protesto eden vatandaşlar bir araya geldi - Son Dakika
Politika

Sinop'ta İsrail'i protesto eden vatandaşlar bir araya geldi

Sinop\'ta İsrail\'i protesto eden vatandaşlar bir araya geldi

İsrail'in Gazze'de masum sivilleri hedef alması sonucu milyonlar sokağa döküldü. Sinop'ta da gece yarısı bir araya gelen vatandaşlar, İsrail'i protesto etti. Sinop Hükümet Meydanı'nda toplanan çok sayıda Sinoplu, 'Kahrolsun İsrail' sloganları atarak Sinop Uğur Mumcu Meydanı'na yürüdü. Protestoların ardından din görevlileri tarafından Fetih Suresi okundu ve emekli imam Engin Balcı, Filistinliler ve Mescid-i Aksa için dua etti. Dua sonrası protestolar bir süre daha devam etti.

18.10.2023 09:19

İsrail'in Gazze'de masum sivillerin olduğu hastaneyi vurması, tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Sinop'ta bir araya gelen vatandaşlar, İsrail'i protesto etti.

İsrail'in Gazze'deki masum sivilleri hedef alması sonucu milyonlar sokağa aktı. Sinop'ta da gece yarısı bir araya gelen vatandaşlar, İsrail'i protesto etti. Sinop Hükümet Meydanı'nda toplanan çok sayıda Sinoplu, 'Kahrolsun İsrail' sloganları atarak Sinop Uğur Mumcu Meydanı'na yürüdü. Yol boyunca İsrail'i protesto eden vatandaşlar, Uğur Mumcu Meydanı'na gelerek protestoya devam etti. Protestoların ardından din görevlileri tarafından Fetih Suresi okundu. Sonrasında emekli imam Engin Balcı, Filistinliler ve Mescid-i Aksa için dua etti. Dua esnasında duygusal anlar yaşandı. Dua sonrası protestolar bir süre daha devam etti. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sinop'ta İsrail'i protesto eden vatandaşlar bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement