Libya'da Ulusal Petrol Şirketinde Patlama Meydana Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Sektörel

Libya'da Ulusal Petrol Şirketinde Patlama Meydana Geldi

Libya\'da Ulusal Petrol Şirketinde Patlama Meydana Geldi
11.09.2018 09:31

Libya'nın başkenti Trablus'ta bulunan Ulusal Petrol Şirketi'nin (NOC) genel merkezinde patlama sesleri duyuldu.

Libya'nın başkenti Trablus'ta bulunan Ulusal Petrol Şirketi'nin (NOC) genel merkezinde patlama sesleri duyuldu. NOC ofislerine silahlı kişilerce saldırı düzenlendiği ve güvenlik güçlerinin merkeze saldıran kişilerle anlaşmaya çalıştığı belirtildi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, olay nedeniyle yaralanan kişilerin başka bölgelere taşındığı görülüyor.

Bölgeye çıkan yollar güvenlik güçleri tarafından kapatıldı ve olayla ilgili operasyon başlatıldı.

Trablus, bu ayın başında birbirine rakip silahlı güçlerin çatışmalarına sahne olsa da çatışmalar son günlerde seyrekleşmişti.

Ulusal Petrol Şirketi, Libya'daki petrol pazarını domine eden bir şirket yapısında ve ülkenin petrol üretiminin yüzde 70'ini gerçekleştiriyor.

Kaynak: enerjienstitusu.com

Son Dakika Sektörel Libya'da Ulusal Petrol Şirketinde Patlama Meydana Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement