17. Akdeniz Oyunları - Son Dakika
Spor

17. Akdeniz Oyunları

17. Akdeniz Oyunları

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 17.Akdeniz Oyunları kapsamında Adana'da gerçekleştirilecek hentbol müsabakaları için bütün önlemlerin alındığını söyledi.

21.06.2013 13:01

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 17. Akdeniz Oyunları kapsamında Adana'da gerçekleştirilecek hentbol müsabakaları için bütün önlemlerin alındığını söyledi.

Türk ve yabancı ülkelerin Hentbol Federasyonu yöneticilerini kabul eden Hadi, kendisinin de eski milli atlet olduğunu, defalarca 2 kez Akdeniz Oyunları, Dünya Atletizm Şampiyonası ile 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na yönetici olarak katıldığını, bu sayede önemli deneyimlere sahip olduğunu söyledi.

Adana'da tesis ve sporcu sayısında önemli artışlar yaşandığının altını çizen Hadi, "Kentimizde ikisi profesyonel toplam 313 spor kulübü bulunuyor. Ayrıca 74 bin lisanslı ve vizeli sporcuya sahibiz" dedi.

Akdeniz Oyunları'nda hentbolun Adana'ya alınması konusunda büyük çaba gösterdiğini ifade eden Hadi, şöyle devam etti:

"Akdeniz Oyunları'nda hentbol Adana'da olimpik ölçülerde olan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Lütfullah Aksungur ile Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda oynanacak. Adana'da gerçekleştirilecek hentbol müsabakaları için tüm önlemler alındı. Her iki tesis tamamen yenilendi, eksikleri giderildi ve çağdaş hale getirildi. Müsabakalara katılacak tüm ülkelerin ulaşım, konaklama ve diğer sorunlarının çözümünde gerekli desteği vereceğiz."

Toplantıda konuşan Mısır Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Akdeniz Oyunları Hentbol Sorumlusu Alaa Elsayed, hentbol maçlarının Adana'da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Müdürü Hadi'ye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, İran Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mohammed Saeid Pejai, Uluslararası Hentbol Federasyonu (IHF)Teknik Komite ve Denetleme Komitesi Üyesi Günal Ensari, Hentbol Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi ve Yarışma Direktörü Melih Salman, Hentbol Ataşesi Bülent Yüce, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, Hentbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Metin Muhacir ile Yardımcısı Gökhür Ateş hazır bulundular. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 17. Akdeniz Oyunları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement