Adana Demirspor'da 3 İmza Daha - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor'da 3 İmza Daha

Adana Demirspor\'da 3 İmza Daha

PTT 1.Lig takımlarından Adana Demirspor, Orkun Uşak, Efe İnanç ve Gökay Iravul ile sözleşme imzaladı.

04.07.2013 19:57

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Orkun Uşak, Efe İnanç ve Gökay Iravul ile sözleşme imzaladı.

Tesislerde düzenlenen imza törenine, Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu, Altyapı ve Amatör Kulüpler Sorumlusu Aziz Kaya, As Başkan Derviş Erten, Hukuk ve İdari İşler Sorumlusu Avukat Müslüm Susar, Yurt Dışı İlişkiler Sorumlusu Yücel Tekcan ve Reklam, Sponsorluk Sorumlusu Murat Çardak da katıldı.

Mersin İdmanyurdu'ndan transfer edilen, Galatasaray'ın eski kalecilerinden Orkun Uşak ile 2 yıl, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden transfer edilen Efe İnanç ile ise 1 yıllık sözleşme imzalandı. Fenerbahçe'den kiralanan Gökay Iravul ile ise 1 yıl anlaşma sağlandı.

FUTBOLCULAR BAŞKAN TUNCEL'E TEŞEKKÜR ETTİ

Her 3 futbolcu da Adana Demirspor'a gelmelerinde büyük emek sağlayan başta kulüp başkanı Mustafa Tuncel olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

"Her zaman için yükselen bir değer olan Adana Demirspor'un hedefine ulaşmasına ne kadar çok katkı sağlarsam, o kadar mutlu olurum" diyen kaleci Orkun Uşak, "Bugün Adana Demirspor'a attığım ilk adımda, çok büyük bir potansiyel ve hazırlık olduğunu gördüm. Bu tablo beni daha da heyecanlandırdı. El ele verip süper lige çıkacağız. Bu camia bunu çoktan hak etti" ifadelerini kullandı.

Efe İnanç ise Adana Demirspor'a hedefinin Süper Lig olduğunu bildiği için koşarak geldiğini belirterek, "Tarihi kulübümüzle anlaştığımı duyan tüm arkadaşlarım, beni telefonla arayarak tebrik yağmuruna tuttular ve çok iyi bir karar verdiğimi söylediler. Şampiyonluk yolunda koşar adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

Gökay Iravul, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Manisaspor'a kiralık olarak gittiğini ve sözleşmesinin sona erdiğini kaydederek, "Adana Demirspor'a gelmem için her iki tarafın da anlaştığını öğrenince çok sevindim. Bana göre Adana Demirspor taraftarı Türkiye'nin en ateşli ve önemli taraftar guruplarından bir tanesidir. Adana Demirspor'u tercih etmekle çok doğru bir karar verdim. İnşallah bu mutluluğumuz şampiyonlukla daha da artacaktır" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor'da 3 İmza Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement