Akhisar Belediyespor Deplasman Seferine Çıkıyor - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor Deplasman Seferine Çıkıyor

Akhisar Belediyespor Deplasman Seferine Çıkıyor

Ligde yarın Çaykur Rizespor' a konuk olacak Ege temsilcisi, öbür hafta da deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaşacak Akhisar Belediyespor'da antrenmanda sakatlanan kaptan Emrah Eren yarın form...

02.11.2013 10:44

Spor Toto Süper Lig'de yarın Çaykur Rizespor'la karşılaşacak Akhisar Belediyespor, bu sezon dış sahada ilk galibiyetini almak için mücadele edecek.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şimdiye kadar oynadığı 4 deplasman maçında sadece 1 puan alabilen ve dış sahada henüz gol atamayan Akhisar Belediyespor, yarın ligin yeni ekibi Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Yeni Rize Şehir Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek.

Karşılaşma için İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Trabzon'a gidecek Akhisar Belediyespor, daha sonra karayoluyla Rize'ye geçecek.

Akhisar Belediyespor'da dünkü antrenmanda sakatlanan Emrah Eren'in yanı sıra Mehmet Akyüz, Mustafa Aşan ve Emin Aladağ yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Baldırındaki sorun nedeniyle dünkü antrenmanı yarıda bırakan Emrah Eren'in durumu çekilecek MR'ın ardından belli olacak.

Liglerde 5. kez

Daha önce 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında 1. Lig'de 4 kez karşılaşan iki ekipten Akhisar Belediyespor'un 2, Çaykur Rizespor'un 1 galibiyeti bulunurken, 1 maç da berabere bitti. Bu müsabakalarda Akhisar Belediyespor 5 gol atarken, Çaykur Rizespor 3 gol kaydetti. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor Deplasman Seferine Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement