Aksoy: "Seyircimize Armağan Olsun" - Son Dakika
Spor

Aksoy: "Seyircimize Armağan Olsun"

Aksoy: "Seyircimize Armağan Olsun"

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde üçüncü hafta müsabakasında geçen yılın şampiyonu Arkasspor’u 3-0 skorla dize getiren İnegöl Belediyespor’da yüzler gülüyor.

09.11.2015 14:26

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde üçüncü hafta müsabakasında geçen yılın şampiyonu Arkasspor'u 3-0 skorla dize getiren İnegöl Belediyespor'da yüzler gülüyor. Antrenör Ali Bahadır Aksoy, bu galibiyeti taraftara armağan etti.

Sezona evinde Bornova Anadolu Lisesi karşısında aldığı mağlubiyetle başlayan İnegöl Belediyespor, ilk deplasmanında Beşiktaş'ı yenerek galibiyetle tanışırken, evindeki ikinci sezonun üçüncü müsabakasında grubun güçlü takımlarından Arkasspor'u konuk etti. İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda ağırladığı geçen yılın şampiyonu Arkasspor'u 3-0 mağlup eden İnegöl temsilcisi, ilk üç haftada ikinci galibiyetini imza attı.

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, 3-0 kazanılan Arkasspor maçına dair açıklamalarda bulundu. Aksoy, "Güzel bir galibiyet aldık. Arkas takımının hafta içi Alman takımı ile bir maçı oldu. O maçı kazandılar. Onun morali ile geldiler. Taktik olarak oyuncu arkadaşlarımız her şeyi sahada yansıttı ve kazanmak istediler. Kazanmak istediğimiz zaman zaten neticeyi alabiliyorsun. Net bir skorla aldık. Çok güzel bir galibiyet aldık. Seyircimize armağan olsun. Ligin başlangıcında Bornova Anadolu Lisesi takımına karşı mağlubiyet aldık, ama ondan sonra yavaş yavaş çıkışımız devam ediyor. Bundan sonra iyi mücadele eden, seyir zevki veren bir takım olacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aksoy: 'Seyircimize Armağan Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement