Bayern Münih - Galatasaray - Son Dakika
Spor

Bayern Münih - Galatasaray

Bayern Münih - Galatasaray

Sporcope - Galatasaray Odeabank Eurocup çeyrek final ilk maçında bu akşam deplasmanda Bayern Munih ile karşılaşacak.

15.03.2016 16:38

Sporcope - Galatasaray Odeabank Eurocup çeyrek final ilk maçında bu akşam deplasmanda Bayern Munih ile karşılaşacak. Saat 21: 30'da başlayacak.

Ergin Ataman'ın öğrencileri her topun değerli olduğu ve turun kaderini belirleyecek maçta Alman ekibini deplasmanda yenerek avantajlı skoru elde etmek istiyor.

Galatasaray Odeabank Eurocup 1. tur F Grubunu 7 galibiyet 3 mağlubiyetle tamamlayarak 2. tura lider olarak yükselmişti. Sarı-kırmızılı takımın 2. tur N grubunu da 6 maçta 4 galibiyet 2 mağlubiyetle lider olarak tamamlamış ve son 16'ya kalmıştı.

Sarı-kırmızılılar Pınar Karşıyaka'yı geçmişti

Galatasaray Odeabank son 16 turunda ise Pınar Karşıyaka ile eşleşmişti. İzmir'de oynanan maçı 67-64 kaybeden sarı-kırmızılılar ikinci maçı 28 sayı farkla 93-65 kazanarak adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Temsilcimiz, Eurocup'ta deplasmanda oynadığı 9 maçta ortalama 78,3 sayı atarken, potasında ortalama 76,3 sayı gördü.

[caption id="attachment_44169" align="aligncenter" width="533"] (Foto- Mehmet Ali Özcan - Anadolu Ajansı )[/caption]

Bayern Münih ise Euroleague'den elendikten sonra Eurocup'ta kendi evinde oynadığı 4 maçta ortalama 83 sayı atarken, potasında ortalama 74 sayı gördü.

Tanıdık isimler forma giyiyor

Bayern Münih'in kadrosunda 2011-12 sezonunun son kısmında Galatasaray Odeabank forması giyen Nihad Djedovic ve üç sezon Efes forması giyen Dusko Savanovic de bulunuyor. Yine ayrıca atletik oyun kurucu Alex Renfroe ve kalıplı pivotları John Bryant da takımın öne çıkan isimlerinden. Alex Renfroe Eurocup macerasında 28 dakika - 14,4 sayı - 4,6 asist ile süre ilk öne çıkan isim. Djedovic 24 dakika - 14,4 sayı - 1,2 asist ile hemen ardından geliyor. Savanovic ise 26 dakika - 10,6 sayı - 4,6 ribaund istatistikleri tutturmuş durumda.

Bayern Munih Galatasaray canlı izlemek için

Almanya'daki maça Türk taraftarların ilgisi ve sarı-kırmızılı takıma verecekleri destek de belirleyici olacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Bayern Münih - Galatasaray - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement