"Biraz da Bize Sabretsinler" - Son Dakika
Spor

"Biraz da Bize Sabretsinler"

"Biraz da Bize Sabretsinler"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tahkim Kurulu'ndan bekledikleri kararın çıkmaması halinde süreci uluslararası platforma taşıyacaklarını söylerken, mahkemeden yeniden seçim kararı çıkmasını değerlendirdi.

21.11.2013 10:36

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tescil iptali başvurularına Futbol Federasyonu'nun olumsuz yanıt vermesine rağmen süreci önce Tahkim Kurulu, gerekirse de uluslararası arenaya taşıyacaklarını söylerken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan transfer çalışmalarına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Sabah gazetesinden Serkan Ünlü'ye konuşan Hacıosmanoğlu'nun röportajından öne çıkan bölümler şu şekilde:

"UEFA ve FIFA'da temasta olduğumuz isimler var. Onların tavsiyesi bu sürecin Türkiye'de adaletli bir şekilde sonuçlanması... Avukatlarımız şimdi TFF Tahkim Kurulu'na başvuru yapmak için çalışıyor. Bu süreç sonunda durum değişmezse Türkiye ağır bir bedelle karşı karşıya kalabilir. Buna biz üzülürüz ama gerekli kararları almayanlar sokağa çıkabilir mi?"

"Mahkeme bir karar aldı, biz hukuka saygılıyız. Bu karar kesinleşirse tekrar aday olurum. Ben seçimi herkese karşı kazandım ve 6 ayda neler yapabileceğimi gösterdim. Şimdi de aday olmaktan çekinmem, desteğin daha da arttığını biliyorum. Trabzonspor'u kendi ayakları üzerinde duracak hale getirmek için zamana ihtiyacımız var. Sadri Şener'in 5 yıllık başkanlığında yaptığı yanlışlara, 200 milyon liralık borcuna ses çıkarmayanlar biraz da bize sabretsinler."

"Bu ülke son 10 yılda nereden nereye geldi, bunun farkında olmak lazım. 10 yıl önce yurt dışında, gümrüklerde gördüğümüz muamele ile şu andaki farklı ise bu Erdoğan iktidarının başarısıdır. Bu Türkiye'nin güçlendiğinin göstergesidir. El açan ülkeden, kucak açan ülke olmaya geri dönüyoruz. 600 yıl dünyaya hükmetmiş bir imparatorluğun torunlarıyız. İşte bu büyümeyi dışarıda hazmedemeyenlerin içeride de uzantıları var. Bunu başaran Sayın Erdoğan değil başka bir isim olsa benim tavrım yine aynı olurdu."

" Lucas Barrios'la ben de görüştüm, anlaşmıştık. En son imaj parası olarak 3 milyon Euro istedi, 'Olur' dedik ama sonra Moskova'ya gitti ve sakatlandı. Bize de iyi ki almamışız dedirtti. Hocamız Mustafa Reşit Akçay'ın çalışmaları sürüyor. Onun vereceği rapora göre takıma gerekli takviyeleri yapacağız. Ancak Pektemek'le ilgilenmiyoruz. Trabzonspor'da ondan daha yetenekli futbolcular zaten mevcut."

Röportajın tamamını okumak için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Biraz da Bize Sabretsinler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement