"Bu İş Pendik'te Bitmeli" - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Bu İş Pendik'te Bitmeli"

"Bu İş Pendik\'te Bitmeli"
12.04.2013 15:31  Güncelleme: 15:42

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grubu'ndaki Giresunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grubu'nda alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Yeşil beyazlı takım, bu akşam saatlerinde İstanbul'a giderek Kartal'da bulunan Otel'de kampa girecek. Yeşil beyazlı ekip yarın Pendikspor tesislerinde yapacağı hafif tempolu çalışmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

"GÜLEN TARAF OLMAK İSTİYORUZ"

Teknik direktör Ergün Penbe, Pendikspor ile yapacakları maçın kolay olmayacağını, ancak 3 puan almak istediklerini söyledi. " Bizim bu hafta galibiyet alarak bu işi bitirmemiz gerekiyor" diyen Ergün Penbe, şöyle devam etti:

"Eğer futbolcu kardeşlerim son iki haftadaki oyunu sergileyebilirlerse puan veya puanlarla döneceğimize inanıyoruz. Her takımın bir hedefi var. Pendikspor'un matematiksel olarak play off şansı devam ediyor. Sonuna kadar bu hedefi kovalamak isteyecekler. Bu nedenle kolay maç olmayacak. Oradan alacağımız puanlar ya da puanla biraz daha rahat bir nefes almış olacağız. İnşallah gülen taraf biz oluruz."

"RAHAT BİR NEFES ALMAK"

Aynı gün oynanacak olan Bozüyükspor-Ünyespor maçının önemine de değinen Ergün Penbe, bu konuda şunları söyledi:

"Ünyespor mağlup olur, biz de puan ya da puanlarla sahadan ayrılırsak Ünyespor'un direnci kırılmış olacak. Biz her türlü hesapları yapıyoruz. Ünyespor'un kalan maçları çok zor. Hatayspor, Nazilli Belediyespor ve Bandırmaspor gibi play off hesapları yapan takımlara karşı oynayacaklar. Bozüyükspor deplasmanından mağlubiyetle dönerlerse moral motivasyon açısından alt seviyeye inecektir. Takımım çok kaliteli. Eğer oyuncularımız kalitelerine yakışan oyunu oynarlarsa hiçbir sıkıntı yaşamayız. Talihsiz maçlar oynadık, hakem kararlarıyla maç kaybettik. Bütün şanssızlıklar bizimleydi. Artık şansın bizimle olmasını istiyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Bu İş Pendik'te Bitmeli' - Son Dakika


Advertisement