Bursaspor, Mersin İdmanyurdu Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursaspor, Mersin İdmanyurdu Maçının Hazırlıklarına Başladı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında 18 Mayıs Çarşamba günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında 18 Mayıs Çarşamba günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idmanda yeşil-beyazlı futbolcular, 5'e 2 pas ve pres ile geniş alanda kontrollü pas çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı organizasyonlar yaptı.

Bu arada, antrenman öncesi tesislere gelen sponsor firmanın çalışanları, oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi ve onlara başarılar diledi.

Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak ve ardından uçakla Adana'ya oradan da kara yoluyla Mersin'e gidecek.

Kaynak: AA