Bursaspor'un Yeni Transferi Pinto Bursa'da - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Yeni Transferi Pinto Bursa'da

Bursaspor\'un Yeni Transferi Pinto Bursa\'da

Bursaspor'un yeni transferi Şilili forvet oyuncusu Sebastian Pinto, bu sabah İstanbul'dan Özlüce Tesisleri'ne geldi, ardından da sağlık kontrolünden geçirildi.

13.01.2012 12:35

Bursaspor'un yeni transferi Şilili forvet oyuncusu Sebastian Pinto, bu sabah İstanbul'dan Özlüce Tesisleri'ne geldi, ardından da sağlık kontrolünden geçirildi.

Pinto, dün akşam saatlerinde menajerleriyle birlikte geldiği İstanbul'da önce Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir görüşme yaptı. Şilili futbolcu, bu sabah saatlerinde Başkan İbrahim Yazıcı'nın helikopteriyle yönetim kurulu üyesi İlhan Uslu ile birlikte İstanbul'dan Özlüce Tesisleri'ne geldi. Sağlık kontrolünden geçirilen Pinto'nun lisansının Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışılacağı bildirildi.

USLU: "SIKINTIYI PİNTO İLE AŞACAĞIZ"

Yönetici İlhan Uslu, "Pinto'yu getirdik. Bu yarının en flaş transferlerinden biri. Kendisi Şili'nin gol kralı. Gol yollarındaki sıkıntımızı Pinto ile aşacağız" dedi. İlhan Uslu, Ankaragücülü Turgut Doğan Şahin'in transferi ile ilgili yöneltilen soru üzerine şunları söyledi:

"Şu an için girişimlerimiz devam ediyor. Muhtemelen gelebilir. Bu transferde bildiğim kadarıyla bonservisten ziyade farklı kulüplerin araya girmesiyle ilgili, yetkisiz imzalarla ilgili sıkıntılar var. Futbolcu ve Ankaragücü kulübüne tekliflerimizi ilettik. Prensipte anlaşma yapmıştık. Önümüzdeki günlerde her şey netleşir."

FOTOĞRAFLI - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Yeni Transferi Pinto Bursa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement