Adanaspor Taktik Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Adanaspor Taktik Çalışmalarını Sürdürüyor

Adanaspor Taktik Çalışmalarını Sürdürüyor

Ekrem Al, ikili mücadelelerde oyuncularının fizik kuvvetlerini daha çok kullanmasını ve top kazanma adına daha çok çaba göstermelerini istedi.

24.07.2013 17:04  Güncelleme: 09:55

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor, Kartepe kampını sürdürürken yapılan çalışmalarda teknik direktör Ekrem Al, ikili mücadelelerde oyuncularının fizik kuvvetlerini daha çok kullanmasını ve top kazanma adına daha çok çaba göstermelerini istedi.

Özellikle taktiksel çalışmalar üzerinde duran Ekrem Al, daha sonra yapılan çift kale maçta yeni transferlerden Tiago, Veli ve Çetin'i de izleme şansı buldu. Dizinde ağrıları bulunan Tayfun ve arka adalesinde ağrı hisseden Cem Özdemir, yapılan çalışmada yer almadı. Belinden sakatlığı bulunan Kaleci Yaşar ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Geçtiğimiz sezon çapraz bağları kopan ve bu sezon başı antrenmanlara başlayan Talha Mayhoş'un ise sakatlığının tamamen geçtiği ve antrenmanların tamamında takımla birlikte olacağı belirtildi.

"BAŞARMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Takımın yeni transferlerinden Veli Kızılkaya, Adanaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ve takım olarak taraftarın yüzünü güldürmek istediklerini belirterek, "Geçtiğimiz sezondan cezam bulunuyor. Bunu hiç düşünmeden oynayacakmış gibi çalışmalarıma devam ediyorum. Görev geldiği zaman sahaya çıkıp hazır olduğumu, taraftarlarımıza göstermem lazım. Adanaspor'a hep rakip olarak mücadele etmiştim. Şimdi bu formayı giyeceğim. Takımda daha önceden tanıştığımız ve çok sevdiğim oyuncular var. İlk günden bu yana uyum sorunu çekmedim" dedi.

Hayvanları çok sevdiğini belirten Veli, Kartepe'de bulunan geyiklerin yanına giderek onları besledi. Evinde kangal türünde köpekleri olduğunu söyleyen başarılı oyuncu konuşmasını şöyle tamamladı: "Hayvanları çok seviyor ve boş zamanlarımda onlarla ilgilenmekten zevk alıyorum. Küçük yaştan bu yana en büyük zevkim budur. Kaldığımız otelde bulunan hayvanat bahçesinde ki geyikleri akşam giderek besliyorum. Böylece yorgunluğumu atıyor ve kamp stresinden bir an olsun kurtulmuş oluyorum."

KOMBİNE ALANA FORMA 35 LİRA

Adanaspor kulüp başkanı Bayram Akgül, "Kombine bilet satışlarını arttırmak amacıyla, bu sezon her kombine alana 35 TL karşılığında orijinal çubuklu forma vereceğiz. Stoklarımız sınırlı. Taraftarımızın isteği doğrultusunda böyle bir olay gerçekleştirdik. Bu sezon, tribünler daha güzel olacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adanaspor Taktik Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement