Dicle'nin Şampiyon Sultanları Rektör Saraç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Dicle'nin Şampiyon Sultanları Rektör Saraç'ı Ziyaret Etti

Dicle\'nin Şampiyon Sultanları Rektör Saraç\'ı Ziyaret Etti

Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı Malatya'da yapılan kulüpler arası müsabakada bölge şampiyonu olarak Türkiye üçüncü ligine çıkma başarısı gösterdi.

21.02.2015 06:19

Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı Malatya'da yapılan kulüpler arası müsabakada bölge şampiyonu olarak Türkiye üçüncü ligine çıkma başarısı gösterdi. Şampiyonluk sonrası, kupalarıyla Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç'ı makamında ziyaret eden takım oyuncuları, şampiyonluk coşkusunu yönetimle paylaştı.

Dicle Üniversitesi için önem taşıyan şampiyonluğun kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Antrenör Zafer İpekçi, "Başarı hikâyemizi paylaşmak ve sayın rektörümüze vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etmek için takımca ziyarete geldik" dedi.

Dicle Üniversitesi bayan voleybol takımının düzenli, disiplinli ve spor kültürü yüksek öğrencilerden seçilmiş olmasının kendilerini gururlandırdığını söyleyen Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, Türkiye'deki müsabakalarda elde ettikleri başarılı sonuçların, ilimize ve üniversitemize ciddi katkılar sağladığını belirtti.

Emeği geçen öğrencilere ve antrenörlerine teşekkür eden Rektör Saraç, "bayan voleybol takımımıza her zaman sunduğumuz desteğin daha fazlasını vereceğiz" diyerek kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Dicle'nin Şampiyon Sultanları Rektör Saraç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement