"Duygularımı Anlatamam" - Son Dakika
Spor

"Duygularımı Anlatamam"

"Duygularımı Anlatamam"

Umut Nayir, Beşiktaş’a transfer olarak hayalini gerçekleştirdiğini vurguladı, “Duygularımı tarif etmem zor. Çok mutluyum, heyecanlıyım. Güzel günler göreceğiz. Futbol zekama ve seviyeme güveniyorum” ifadelerini kullandı.

31.07.2018 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal'ın 250 bin euro bonservis bedeli karşılığında Osmanlıspor'dan kadrosuna kattığı Umut Nayir çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Beşiktaş IG TV'ye açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki golcü futbolcu, "Duygularımı tarif etmem zor. Hayalim gerçekleşti. Çok mutluyum, heyecanlıyım. Güzel günler göreceğiz. Transfer sürecim bir ay uzadı. Osmanlıspor'la sözleşmemi tek taraflı fesh edince Beşiktaş'tan teklif geldi. Bu teklifin ardından diğer kulüpleri düşünmedim. Süreç uzasa da sonu güzel bitti. Böylü büyük bir kulüpte oynamak sorumluluk gerektiriyor. Bunun altından kalmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

2017'de Göztepe'de, geçen sezon da Ankaragücü'nde Süper Lig'e yükselme mutluluğu yaşayan Umut Nayir kendisine güvendiğini ifade etti. Kartal'ın yeni forveti, "Alt liglerde taktikten ziyade, mücadele ön planda. Fakat ben Süper Lig seviyesine hazır olduğumu düşünüyorum. Futbol zekama güveniyorum. Coşkulu futbolu seven bir oyuncuyum. Tribün desteği altında oynamak da isteğimi ve mücadele gücümü artırıyor" yorumunu yaptı.

2011 yılında Ankara Hukuk Fakültesi'ni kazanan Umut Nayir, İstanbul'a yatay geçiş yaparak, üniversiteyi bitirmek istediğini sözlerine ekledi.

]

]

]

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Duygularımı Anlatamam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement